info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Toplantılar Hayrabolu İlçesi ile Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin her gün bir İlçe belediyesi ile bir araya gelerek çalışmaların müzakere edildiği toplantılar Hayrabolu Belediyesi ile devam etti.

Hayrabolu İlçesinde yapılacak yatırımlar ve ilçedeki çalışmaların konuşulduğu toplantı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal, Mehmet Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve TESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim müdürleri katıldı.
 
Hayrabolu’da yapılan ve hayata geçecek projeler hakkında görüş alışverişi yapılırken, ilçeye yapılacak yatırımlar görüşüldü. Daire Başkanlıklarının sırayla İlçe ile ilgili yatırımlarının konuşulduğu toplantıda ihtiyaçlar belirlenerek yatırımlar konusunda kararlar alındı. Özellikle;
 
11 İlçe 11 Okul,
 
Otogar Projesi,
 
Otopark Projesi,
 
Mera Islahları,
 
Tarihi ve Kültürel Yapılar konusunda tarihi camiler, Tümülüsler ve toprak altındaki Hayrabolu köprüsü,
 
Park ve Meydan Projeleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı Projesi,
 
Kiraz Festivali için ilçelerle koordinasyon,
 
Sosyal ve Kültürel faaliyetler,
 
İçme suyu ve Alt yapı,
 
Parke taş yapımı
 
konularının konuşulduğu toplantıda Hayrabolu İlçesinde hayata geçecek projeler için kararlar alındı. 2016-2017 yılı içerisinde başlayacak projelerin meyvelerinin 2018 yılında toplanacağının altını çizen Albayrak, görev sonuna kadar tüm projelerin biteceğini belirtti. Cumhuriyet Meydanı ile ilgili çalışmalarının hız kazanacağının belirtildiği toplantıda, toprak altındaki tarihi Hayrabolu köprüsünün gün ışığına çıkarma çalışmalarına başlama kararı alındı. Toplantı sonunda Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Hayrabolu Belediyesi olarak Başkanımıza, Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcılarımıza, Daire Başkanlarımıza iyi niyetli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. Hedefimiz ilçemizi kasaba havasından çıkarıp, kent siluetine kavuşturarak Hayrabolu için en iyisini gerçekleştirmek. Bu toplantıda Daire Başkanlıklarımızla eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı detaylı olarak konuştuk. Büyükşehir Belediyemizin İlçemize en iyi hizmeti en kısa sürede ulaştıracağından hiç şüphem yok. Hayata geçecek projelere için emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ederim” dedi.
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “11 ilçemizde 11 toplantı gerçekleştiriyoruz. Düzenlenen toplantılarda ilçelerimizin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olurken, aynı zamanda da o ilçemiz ile ilgili neler yapacağımızı konuşma imkanı buluyoruz.  İlçelerimizle İlgili bir sorunu anlamak toplantılar düzenlemek yeterli gibi görünse de çözmek aşamasında yetersiz kalıyor. Sorunu yerinde görmek en doğrusu olduğu için düzenlediğimiz toplantılar sonucunda tespit edilen sorunları gidip yerinde göreceğiz ve böylece en doğru çözümü üreteceğiz.  Bugün ikinci toplantımızı gerçekleştirdik. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. İki tarafında memnun kaldığı verimli bir toplantının gerçekleştiğini düşünüyorum. Düzenlediğimiz toplantılarda aldığımız kararların Hayrabolu’ya hayırlı olmasını dilerim” sözlerini söyleyerek toplantıyı noktaladı.