info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak Kızılay Kan Bağışçıları Madalya Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Türk Kızılayı’nın düzenlediği, düzenli ve gönüllü kan bağışçılarını onurlandırmak amacıyla düzenlenen kan bağışçıları madalya törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen konuşma yaptı. Hamiyet Çizen’in konuşmasının ardından en az 35 bağış yaparak altın madalya ile onurlandırılan bağışçıya madalyasını takdim etmek üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kürsüye davet edildi. Bağışçıya madalyasını verip tebrik eden Albayrak, “Bu madalyayı verirken rahmetli babamı da anmadan geçemeyeceğim. Yıllar önce size çok kıymetli bir hediye bırakacağım deyip Kızılay’dan aldığı hizmet madalyasını bırakmıştı. Kan bağışına büyük önem veren babamın madalyasını hala evimizin en güzel yerinde muhafaza etmekteyiz. Kan bağışı gönüllü bir hizmettir. Yardımseverliğin en güzel örneğidir. En zor günlerimizde yanımızda olan bu kutsal kurum adı altında hizmet verenleri ve kan bağışçılarını sevgiyle ve saygıyla kutluyorum.” Sözlerini söyledi. Konuşmasının sonrasında Kızılayı’na verdiği desteklerden dolayı Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen Kadir Albayrak’a plaket takdim etti.
 
Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen törende en az 35 bağışta bulunan bir bağışçıya altın, en az 25 bağışta bulunan bağışçıya gümüş, en az 10 bağışta bulunan 90 bağışçıya ise bronz madalya verildi.