info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

War Thunder Çılgınlığı Büyüyor

War Thunder 1930-1953 yılları arası savaş araçlarını temel alan ve II. Dünya savaşı atmosferini en iyi sunan oyunlardan biri.

Oynanış ve yaratıcı hasar mekanikleri ve savaş araçlarının çekiciliği War Thunder'ın bu denli başarılı olmasına ve Wargaming'in savaş oyunları karşısında en büyük rakip olmasına neden oldu.
 
Günün her hangi bir saatinde serverlarda 100 binin üzerinde kişiyi görmeniz mümkün ve Türk oyuncuların ilgisi de azımsanacak gibi değil.
 
Düzenli güncellemeleri ile oyunun canlılığını hiç kesmeyen Gaijin Entertainment, War Thunder'ın 1.51 yamasını geçtiğimiz ay oyunculara sunmuştu hatırlanacağı üzere. Güncelleme pek çok yeni içeriği de beraberinde getirdi. Öncelikle oyuna gelen yeni harita olan Finlandiya Haritası kara birlikleri için kış temasına sahip ilk harita olarak dikkat çekiyor. Bu haritanın tamamında kar kaplı olacak ve harita gerçek bir konuma dayanıyor.
 
Bir sonraki güncelleme olan 1.53’te ise İngiliz tankları oyunda halen var olan Amerikan, Alman ve Rus tanklarına eklenecek. Ayrıca oyun Dagor Engine 4.0 versiyonu ile yeni baştan düzenlenecek ve yıkılabilir binalar ve hasar gören haritalara da kavuşacak.
 
Eğer ikinci dünya savaşını seviyorsanız ve World of Tanks’ten sıkıldıysanız, aradığınız daha gerçekçi bir yapımsa mutlaka deneyin. Oyun PC ve xbox one için ücretsiz olarak indirilebiliyor.