info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, TRAKYAKA Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli ilinde düzenlenen Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA)’nın aylık olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun yaptığı TRAKYAKA Genel Kurul toplantısında Başkan Albayrak ve Vali Salihoğlu’nun yanı sıra, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da hazır bulundu.
 
Toplantıda, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, toplantı gündemi ile ilgili Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verirken, gündemi oluşturan konular görüşülerek karara bağlandı.
 
Toplantının ardından, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Trakya Kalkınma Ajansı TRAKYAKA işbirliğinde Trakya bölgesindeki girişimcilik potansiyelinin yükselmesi amacıyla protokol imza töreni düzenlendi. Törene, Trakya Kalkınma Ajansı ve TEB KOBİ Bankacılığı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Parlak iş fikirlerini Trakya ekonomisine kazandırmak üzere hayata geçirilen protokol kapsamında, bölgedeki girişimcilere danışmanlık ve finansal destek verilerek bölge insanının girişimciliği bir kariyer planı olarak seçmesi sağlanacak. ‘Yeni İşim Girişim’ Programı katılma hakkı kazanan girişimciler TEB’in 500 bin TL’ye kadar finansal kredi desteğinden de faydalanma şansına sahip olacak.