info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent Encümeni Aylık Olağan Toplantısını Yaptı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Encümeni, Ağustos ayı olağan toplantısını, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, Birlik merkezinde yaptı.

Toplantıya Başkan Albayrak ile birlikte Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldılar.
 
Başkan Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada, “Birliğimiz yeni dönem çalışmalarıyla Belediyelerimize oldukça faydalı hizmetler vermeye başladı. Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği ile artan diyaloglarımız olumlu sonuçlar ortaya çıkardı. Belediye personellerimiz düzenlediğimiz eğitim çalışmalarımızla daha fazla bilgi ve birikime sahip oluyorlar. Yurtdışındaki Belediyelerden gelen işbirliği talepleri var ve bizde bu talepleri değerlendirmeye aldık. Yakın zamanda Bulgar firma temsilcilerini Türk temsilcilerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Buna benzer uluslararası çalışmalar ülke ekonomilerine katkı sağlanması adına önem arz ediyor. Trakyakent, Üye Belediyelerine olan hizmetlerinin yanı sıra farklı kurum ve kuruluşlarla da gerekli gördüğü ortak çalışmalar da yer alacak” ifadelerini kullandı.
 
Toplantıda Trakyakent’in 2016 yılı yatırım planı ve çalışma programı ile 2016 yılı izleyen iki yılı bütçe taslağı görüşülerek karara bağlandı. Trakyakent tarafından organize edilecek olan ve Trakya’da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları temsilcilerinin de katılacağı Bulgaristan programı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca Trakyakent Üye Belediyelerinden gelen talepler doğrultusunda düzenlenmesi planlanan “İş Güvenliği” Eğitim çalışmasının yapılması kararlaştırıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirilen “Analitik Bütçe Hazırlanması ve Performans Programı” konulu eğitim çalışmasının detay ve sonuçları da toplantıda görüşüldü.