info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak, Çorlu’da Kapalı Pazar Yeri Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri açılışına katıldı.

Kapalı Pazar Yerinin açılışında konuşan Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı tebrik ederek, “Burada gerçekten mükemmel bir tesisin açılışında toplanmış bulunuyoruz. Çorlu halkına hizmet ederek kapalı Pazar yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten güzel bir tesisi olmuş. Başta Ünal Başkan olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Tekrar Kapalı Pazaryerinin pazarcı esnafına ve Çorlu Halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç yaptığı konuşmada Kapalı Pazaryeri’nin hayırlı olmasını dilerken, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’da, Pazar yerinni şuan haftada 2 gün açık olduğunu, ancak ilerleyen günlerde organik Pazar vb. gibi diğer kategorilerde de Pazar yerinin kullanılacağını ve 5 gün boyunca halka hizmet edeceğini söyledi.
 
Konuşmaların ardından kurdela kesilerek açılış gerçekleştirildi. Başkan Albayrak, Kaymakam Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve diğer yetkililerle birlikte Kapalı Pazar Yerinin gezerek incelemelerde bulundular, esnafa ve vatandaşlara hayırlı olsun temennilerini ilettiler.