info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak, Yağışlardan Etkilenen Bölgelerde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’da aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunuyor.

Ergene'ye bağlı Kara Mehmet Mahallesi'nde bulunan Künt deresi başta olmak üzere taşma tehlikesi olan bölgelerde incelemelerde bulunan ve Karamehmet Mahalle Muhtarından bölge ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, beraberindeki heyet ile birlikte tedbir alınması gereken bölgeleri gezdi ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili gerekli talimatları verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman İlçe Belediyelerinin yanında olduklarını belirten Başkan Albayrak, "Ekiplerimiz tüm ilçelerimizde hazır. Aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde gerekli çalışmalar yapılıyor. Biz de bölgleri yerinde gezerek durum değerlendirmesi yapıyoruz ve neler yapılması konusunda gerekli özeni gösteriyoruz" dedi.
 
Çerkezköy'de de Taşkın Bölgelerini İnceledi
 
Başkan Albayrak, Ergene'nin ardından Çerkezköy'e geçti ve Hasan Hüseyin Uğurlu Köprüsü başta olmak üzere taşkın bölgelerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile birlikte inceledi, yapılması gereken çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.