info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kedi Evi ve Sokak Hayvanları Farkındalık Projeleri Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi’nin sokaklarda yaşayan kedileri tehlikelerden koruyup doğal yaşam alanlarında yaşamlarını devam ettirmelerine yönelik gerçekleştirdiği “Kedi Evi” projesi kapsamında yeni kedi evleri belirlenen alanlara monte edilmeye devam ediyor.

KEDİ EVLERİNİN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
 
Sokaktaki kedi ve köpekleri sahiplendirme, sokak hayvanları için su kabı ve atılacak çöp karşılığı sokak hayvanlarına mama veren mamatik projeleri ile takdir toplayan Süleymanpaşa Belediyesi, daha önce başlattığı ve şehrin bazı yerlerine konulan kedi evlerinin sayısını her geçen gün arttırmayı sürdürüyor.
 
KEDİLER VE KÖPEKLER İÇİN BESLENME NOKTALARI OLUŞTURULUYOR
 
Süleymanpaşa Belediyesi atölyelerinde hazırlanan “Kedi Evleri” vatandaşların talepleri doğrultusunda kedilerin yoğun olarak yaşadıkları alanlara monte ediliyor. Kedi evlerinin bulundukları noktaların yanı sıra beslenme noktaları da oluşturan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, düzenli olarak beslenme noktalarına bıraktıkları kuru mamalar ile sahipsiz sokak hayvanlarına destek oluyor.
 
UNUTMAYIN ONLARDA BİR CAN TAŞIYOR
 
Ayrıca sahipsiz sokak hayvanları konusunda vatandaşlara yönelik bilgilendirme afiş, broşür ve sosyal medya görselleri oluşturan ekipler, duyarlılığı arttırarak sokak hayvanlarının da bir can taşıdığının altını çiziyor.