info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Partili Kadınlar Artık Hergün Sokaklarda

Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Ak Partili Kadınlar Artık Hergün Sokaklarda dedi.

Ak Parti il başkanlığı, seçim sürecine girerken bir basın bildirisi yayımladı. Bildiride iddialı konuşan Tekirdağ il başkanı Ahmet Akçay,süreç başladığından itibaren,her vatandaşla tek tek görüşüleceğini,halkın her sorununa çözüm için mücadelenin devam edeceğini vurguladı.İl merkezinden yapılan açıklamada;
 
 
Milletvekili aday tanıtım programıyla 1 Kasım seçim çalışmalarına start veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı milletvekili adaylarına yaptığı yoğun programla adayların her gün yüzlerce vatandaş ile görüşmelerini sağlıyor. 7 Haziran sonrasında çalışmalarına ara vermeyen AK Parti böylece çalışmalarını daha üst seviyeye çıkarmış oldu.
 
HEDEF: HERKESLE KONUŞMAK
AK Parti’de hedef büyük. Adayların 1 Kasım’a kadar olabildiğince herkese ulaşması amaçlanıyor. “Başta gençler, kadınlar, emekliler, çiftçiler olmak üzere tüm insanımıza ulaşmak, onlara selam vermek ve onları dinlemek istiyoruz” şeklinde hedeflerini belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’a göre AK Parti bu seçimde hem ülke genelinde hem de Tekirdağ’da oylarını arttıracak. AK Partili milletvekili adayları seçim çalışmalarına dernekleri, odaları ve meslek kuruluşlarını ziyaret ederek başladı. Bu ziyaretler esnasında çevredeki esnafla da görüne milletvekili adaylarının çalışmalarına Kadın ve Gençlik Kolları da eşlik ediyor. STK’lar ve odalar AK Parti’nin kendilerine verdiği değerden memnun gözüküyorlar. 
STK ve oda ziyaretlerine AK Parti’nin adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün,  Ali Gümüş, Ömer Karadeniz ve Adnan Argan’ın yanı sıra il başkanlığı temsilcileri ile ilçe başkanları da katılıyor. 
 
 
AHMET AKÇAY KADINLAR VE GENÇLERDEN ÖZEL GAYRET İSTEDİ
Bu arada, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında kadın ve gençlerden özel gayret istemiş ve şöyle konuşmuştu. 
“Sevgili Gençler. 1 Kasım 2015 büyük bir gündür. Aziz milletimiz sandıkta tarihi bir karar verecektir. Bu karar ülkemizin ekonomisini, hedeflerini, planlarını ve geleceğini doğrudan etkileyecektir. Gençlerden bu seçim daha fazla gayret bekliyorum. AK Partili gençler, Tekirdağlı gençlerin her en az 2’şer defa ulaşmalı. Bu seçimde AK Parti’ye oy veren gençlerin sayısını iki katına çıkarmalıyız. Türkiye’nin son 50-60 yılında gençlik politikaları konusunda alnı bu kadar açık, heybesi bu kadar dolu başka bir parti yok. 
Tekirdağımızın muhterem kadınları. Unutmayalım ki kalben desteğini alamadığımız insanımızın oyunu da duasını da alamayız. Milletin duasına, rızasına, milletin iradesine ve desteğine muhtaç olan biziz. Ülkesini seven tüm kadınların oyunu almalıyız. Bu konuda kadın kollarımız ve gönlü partimizden yana olan tüm kadınlardan olağanüstü bir çalışma bekliyorum. Kadınlar bu seçimde mührü AK Parti’nin ışığına vurmalıdır.”Dedi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin