info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hizmet Yapmasanızda Biz Onurluyuz, Oyumuz CHP’ye

Aydunköy’den Muratlı ve Büyükşehir Belediyesine Anlamlı Cevap

Muratlı-Aydınköy mahallesindeki kilit taşları, görenleri şaşkına uğratıyor. Mahalle halkının Muratlı belediye başkanına ve Büyükşehir Fen işlerine tepkisi ise dinmek bilmiyor.
Buna rağmen desteklerini ve duruşunu asla değiştirmeyen Aydınköy sakinleri, “ köyümüzden CHP’YE % 95 oy çıktı. Buna rağmen, bu güne kadar gerek Muratlı belediye seçimlerinde gerekse büyükşehir seçimlerinde biz asla onurumuzdan ve oyumuzdan ödün vermeyerek sürekli desteklememize rağmen hizmet almayan tek köy olduk. Sürekli sözler ve vaatlerden başka bir şey duymadık. Ama hizmet anlamında maalesef bir destek görmedik.
 
Biz de Muratlı’nın bir parçası değil miyiz? 
 
Her köy veya mahalle hizmet görürken, bizim hazır kilit taşlarımız olmasına rağmen bu taşları dahi döşemiyorlar. Yıllardır bu kilit taşları yol kenarında atıl durumda duruyor. Hatta yol kenarında çalındığı için günden güne azalıyor. Hazır taşları bile döşemeyen belediyeler, seçim zamanı oy istemeye gelince köyümüzün bozuk yollarını aşındırıyorlar. Bizi dışlıyorlar mı?” diyorlar.
Muratlı’da CHP’YE %95 oy çıkan bu mahallenin neden hizmet almadığı ve Kadir Albayrak’ın her konuda söz vermesine rağmen gerek Muratlı belediyesi gerekse Büyükşehir Fen işlerinin neden gereken hizmeti yapmadığı merak ediliyor.
Kaynak : Murat Ürtekin