info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkanlar Malkara’da Selden Zarar Gören Hasköy ve Gönence Mahallelerinde İncelemelerde Bulundu

Başkanlar Malkara’da Selden Zarar Gören Hasköy ve Gönence Mahallelerinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 2 Ekim 2015 Cuma günü saat 11.00’de şiddetli yağış sebebiyle oluşan selden dolayı büyük zarar gören Hasköy ve Gönence Mahallelerine giderek yerinde incelemelerde bulundular.
 
Malkara Belediye Meclis Üyesi S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz ve İsmail Akkaya’nın da yer aldığı incelemelerde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ayrıca vatandaşlar ile sohbet edip mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek sık sık notlar aldılar.
 
 
Başkan Ulaş Yurdakul’un hazırlamaya devam ettiği detaylı durum tespit çalışmaları kapsamında öncelik arz eden bölgelerden olan Hasköy Mahallesi’nin Malkara’ya bağlantı yolu ve Gönence Mahallesi’nin mezarlık mevkiindeki köprü ve mezarlık mevkiinde detaylı inceleme yaptılar. Mahalle Muhtarlarıyla da görüşmelerde bulunan başkanlar, gerekli çalışmaların yapılmaya başlandığını ve ivedilikle devam edileceğini belirttiler.
 
 
 
 
Geçmiş olsun dileklerini iletip selden zarar gören bölgelerden ayrılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, son olarak Tekirdağ Birlik Yem A.Ş.’ne giderek ziyarette bulundular ve fabrika müdürü Solmaz Doğan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin