info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, 5 Ekim Dünya Çocuk Gününü Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını, ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesini sağlamak amacıyla her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Çocuk Günü olarak kutlanmaktadır.

Çocuklarımız geleceğimizin güvencesi, yarınlarımızın büyükleridir. İhtiyaçlarının yeterince karşılanması sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri açısından büyük önem taşımaktadır. Araştıran, üreten, sorgulayan, düşünen, özgüveni olan ve geleceğe umutla bakan çocuklar yetirmek hepimizin ortak çabası olmalıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunu “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak çocuklara hediye etmiş olması, çocuklarımıza vermiş olduğumuz değerin ve önemin işaretidir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımızın Dünya Çocuklar Günü’nü kutluyor, çocuklarımızı sevgiyle kucaklayarak mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum"