info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Cem Vakfı Başkanı’nden Ziyaret

Çorlu Cem Vakfı başkanı ve belediye meclis üyesi Muzaffer Birdal,ihracatın önemli firmalarından olan ve 26 ülkeye tekstil ihracatı yapan PROMAR Tekstil Tarım Ürünleri A.Ş.’Nİ ziyaret ederek,genel müdür Sami Yalçın ile seçim sürecinden doğan ekonomik durumu değerlendirdi.

Her zaman çalışanın, üretenin yanında olduklarını ifade eden Birdal, seçim sürecindeki kısa ekonomik dalgadan programlı ve sistematik çalışmasıyla etkilenmeyen Promar Tekstilin güzel bir istikrar örneği olduğunu, böyle firmaların Avrupa’da sayısının artması gerektiğini vurguladı. İşletmeyi gezerek Genel Müdür Sami Yalçın’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Muzaffer Birdal, hatıra fotoğraf çekiminin ardından firmadan ayrıldı.
Muzaffer Birdal’ın firmalarını ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Promar tekstil genel müdürü Sami Yalçın, “Biz, firma olarak ülkemizin ihracatına katkıda bulunmak ve kaliteli üretim anlayışı içinde en iyi çalışmayı yapmaktan memnunuz. Bu konuda bizim gayretimizi görüp firmamıza gelerek onurlandıran Sayın Muzaffer Birdal’a teşekkür ederiz”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin