info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TEKSAD’dan Huzurevinde Muhteşem Müzik Resitali

Tekirdağ Kültür Edebiyat Sanat Derneği, Tekirdağ Huzurevinde yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Bünyesinde birçok şair, yazar, ressam ve ses sanatçısını bulunduran dernek, her ayın 3. Cumartesi düzenlediği programının 8.kültür sanat buluşmasında, bu kez Tekirdağ Huzurevinde gerçekleştirerek, “KUBBEDE BİR HOŞ SEDA” adı altında Huzurevi sakinlerine neşeli bir gün geçirme kararı aldı.
Dernek başkanı Celal Çalık, başkanvekili Yaşar Ergene, Basın ve halkla ilişkiler temsilcisi Murat Ürtekin ile Tekirdağ Sosyal Hizmetler müdürü Hasan Yılmaz’ın büyük katkısıyla organize edilen müzik ağırlıklı programda, dernek mensupları ile Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendiler.
Bazı yaşlıların bu ziyaret sebebiyle gözyaşları ve mutluluğa bürünmesi, dernek temsilcilerini de ağlattı. Böyle bir organizasyonla hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden yaşlılar, bir yandan duygulanırken, bir yandan müzik eşliğinde, gerek oynayarak gerekse alkışla doyasıya tempo tutarak doyasıya eğlendiler.
TEKSAD yönetim kurulu ile üyeleri duygu dolu konuşmalar yaparken, Rock sanatçısı Cahit Apaydın’ın hem ses düzenini kurması, hem de duygu dolu parçaları herkesi bazen hüzünlendirdi, bazen de güldürdü.
Ney sanatçısı Erdin Perçimli ile başlayan coşku, Tekirdağ konservatuar sanatçılarıyla arttı. Aygün ve Gürtan Seçin’in özlemli şarkılardan oluşan potborileri, Tekirdağ’ın yükselen değeri ozan Tekfuri’nin Konservatuar mezunu Emine Sonal ile düetleri, derneğe yeni katılan Nezaket Kıyak’ın Neşe Karaböcek’ten parçaları, coşkuyu daha da arttırdı.
Organizatör Nefise Karaoğlan’ın Çorlu’dan getirdiği Akordeon sanatçısı ve Cahit Apaydın’ın müzik resitali eşliğinde sahneye çıkan dernek üyeleri ve Huzurevinin yaşlı üyelerinin birlikte oyunlar oynadığı program, Tekirdağ Huzurevinde bayram havası yaşattı. Dernek mensupları ve huzurevinin yaşlı misafirleri, birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, dernek yönetiminden Celal Çalık, Yaşar Ergene, Murat Ürtekin, Bahar Ayşegül Yılmaz, Ümit Nişancı ve Bahar Ayşegül yılmaz ile tüm üyeler, yaşlı insanlara böyle mutlu bir gün yaşatma imkânı sağladığı için, Sosyal Hizmetler Müdürü ve Vali Enver Salihoğlu’na teşekkür ettiler.
Neşeyle başlayan program, huzurevi sakinleriyle hüzünlü bir veda ile son buldu.
 
 
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin