info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fuar’da Edirne Standı’na İlgi Büyüktü

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL), Tarihi Kentler Birliği ve Akdeniz Tanıtım A.Ş.’nin destekleriyle, 18-21 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da, uluslararası boyutta bu yıl beşincisi düzenlenen Kırsal Yaşam Kırsal Yaşam konulu, YAPEX Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda katılan Edirne Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Safranbolu Belediye Başkanı Sayın Dr. Necdet Aksoy ile fuar organizasyon ekibi, Edirne Belediyesi’nin fuarda açtığı standı ziyaret etti.
 
Stantta yer alan tanıtım panolarını tek tek inceleyen Sözen, özellikle Kırkpınar Alanı (Er Meydanı) ve Tavuk Ormanı Rekreasyon Projesi çok beğendiğini söyledi. Edirne Belediyesi’ni hayata geçirmeyi planladığı güzel projelerden dolayı kutlayan Sözen, “Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın gerçekleştirdiği çalışmaları da yakından izliyorum. Çok kısa bir süre içinde Edirne’de birçok önemli konuya değinerek, kentte yaşanan sorunlara çözüm bulan Başkan Gürkan’a başarılarının devamını diliyorum. Fuarda yer alan projeleri tek tek inceledim. Edirne Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri çok beğendim” diye konuştu.
 
Öte yandan Edirne Belediyesi’nin açtığı stant fuara katılan firmalar ve basın mensupları tarafından da büyük ilgi gördü.