info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çalışmalar Bittikten Sonra Yollar Bir Daha Kazılmayacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hükümet Caddesi ve Cumhuriyet Meydanındaki kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının koordinasyonuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya TESKİ, TREDAŞ, TELEKOM, GAZDAŞ ve TÜRKSAT yetkilileri katıldı.
 
Toplantının gündem maddesini Hükümet Caddesi ve Cumhuriyet Meydanındaki kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütülmesi, çalışmalar sırasında araç trafiği aksamalarını en aza indirilmesi ve çalışmalar sonucunda kalıcı bir hizmet verilmesi oluştururken konuyla ilgili olarak kurumlar arasında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
ÇALIŞMALAR BİTTİKTEN SONRA KAZI İZNİ VERİLMEYECEK
 
Yapılan toplantı sonunda, kanalizasyon inşaatı sırasında telefon, elektrik, doğalgaz, uydu şebekelerde sorunlu yerlerin onarılacağı ya da yeniden tesis edilmesi gerektiği belirtilirken çalışmalar tamamlandıktan sonra hiçbir şekilde Hükümet Caddesi’nde ve Cumhuriyet Meydanı’nda hiçbir kamu kurum ve kuruluşlara kazı izni verilmeyeceği açıklandı.