info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Atletico Madrid Galatasaray Maçı 25 Kasım Çarşamba Akşamı Saat 21:45’te Tivibu-Spor Kanalında Şifreli

Atletico Madrid Galatasaray maçı zamanını taraftar heyecanla bekliyor.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 5.  haftasında deplasmanda İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla yapacağı maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.
 
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 25 Kasım Çarşamba günü Madrid'deki  Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak müsabakada Rizzoli'nin yardımcılıklarını  Elenito Di Liberatore ile Mauro Tonolini yapacak.
 
Andrea Padovan'ın dördüncü hakemlik görevini üstleneceği maçta Luca  Banti ile Davide Massa ilave yardımcı hakemlik görevini alacak.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda Atletico Madrid'le  karşılaşacak sarı-kırmızılı ekip, İspanya deplasmanında çıktığı maçlarda  beklentilerin uzağında kaldı - İspanyol ekipleriyle Avrupa kupalarında 14  deplasman maçı oynayan Galatasaray, sadece 1 kez kazanırken, 9 kez yenildi, 4 kez  ise berabere kaldı - Galatasaray, Atletico Madrid'le oynadığı 2 deplasman  maçını da beraberlikle tamamladı
 
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. müsabakasında yarın  Atletico Madrid'le rakip sahada karşı karşıya gelecek Galatasaray'ın İspanya  deplasmanında yüzü pek gülmedi.
 
Avrupa kupaları tarihinde İspanyol ekipleriyle dış sahada 14 kez  karşılaşan Galatasaray, rakiplerine 9 kez yenildi, 4 kez berabere kaldı ve  yalnızca 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 
Sarı-kırmızılı ekip, İspanya deplasmanındaki tek galibiyetini, UEFA  Kupası'nda şampiyonluğa ulaştığı 1999-2000 sezonu çeyrek finalinde, Real  Mallorca'ya 4-1 üstünlük sağlayarak elde etti.
 
ATLETİCO MADRİD DEPLASMANINDAN BERABERLİKLER ÇIKTI
 
Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid'le 3. kez eşleşirken,  rakibiyle deplasmanda oynadığı iki maç da beraberlikle tamamlandı.
 
Rakibiyle ilk kez 1973-74 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda  eşleşen sarı-kırmızılılar, deplasmanda 0-0 beraberlikle biten maçın rövanşında,  rakibine İstanbul'da 1-0 yenilerek elendi.
 
Atletico Madrid'le ikinci kez  2009-2010 sezonu UEFA Avrupa Ligi son  16 turunda karşı karşıya gelen Galatasaray, deplasmanda 1-1 eşitlikle sona eren  ilk maçın rövanşını İstanbul'da 2-1 kaybederek çeyrek final biletini rakibine  kaptırdı.
 
Sarı-kırmızılılar, bu sezon İspanyol ekibiyle İstanbul'da yaptığı  müsabakayı ise 2-0 kaybetti.
 
İspanyol rakibine karşı oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve tamamı iç  sahada olmak üzere 3 yenilgi alan Galatasaray, hiç maç kazanamadı
 
ATLETİCO MADRİD TÜRK EKİPLERİYLE 13 MAÇ OYNADI
 
İspanyol ekibi, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla 13 maç oynarken,  rakiplerine önemli bir üstünlük sağladı.
 
Atletico Madrid, bugüne kadar Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü,  Kayseri Erciyesspor ve Beşiktaş'la karı karşıya gelirken, yaptığı 13 maçta 9  galibiyet ve 3 beraberlik alıp, yalnızca 1 kez yenildi. Bu maçlarda rakip ağları  26 kez havalandıran İspanya temsilcisi, kalesinde ise 4 gol gördü.
 
Avrupa kupalarında Atletico Madrid'e yenilgi yaşatan tek Türk takımı,  1999-2000 sezonu UEFA Kupası 1. turunda rakibini Ankara'da 1-0 mağlup eden  Ankaragücü oldu.
 
İSPANYOL TAKIMLARI İLE 31. MAÇ
 
Galatasaray, yarın Atletico Madrid önünde İspanyol ekiplerine karşı  31. karşılaşmasını oynayacak.
 
Bugüne kadar İspanyol rakipleriyle yaptığı 30 maçta 8 galibiyet, 6  beraberlik ve 16 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, attığı 31 gole karşılık  filelerinde 55 gole engel olamadı.
 
 
ATLETİCO MADRİD NASIL BİR TAKIM?
 
İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginin ise en iyi 2.  savunması Atletico Madrid'de
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda  Galatasaray'ın rakibi olacak İspanya'nın Atletico Madrid takımı, güçlü savunması  ile ön plana çıkıyor.  Atletico Madrid, bu sezon şu ana kadarki istatistikler göz önüne  alındığında, İspanya'nın en iyi, Avrupa'nın 5 büyük liginde ise (Almanya, Fransa,  İngiltere, İspanya, İtalya) en iyi 2. savunma performansıyla dikkati çekti.
 
La Liga'da 12 haftada kalesinde sadece 6 gol gören Atletico Madrid, en  az gol yiyen takım oldu. Atletico kalecisi Jan Oblak sadece Barcelona, Real  Madrid, Valencia, Deportivo ve Villarreal'den gol yedi. Atletico Madrid,  Şampiyonlar Ligi'nde de Real Madrid (0) ve PSG'nin (1) ardından Barcelona ve  Juventus gibi kalesinde sadece 2 gol gördü.
 
Avrupa'nın 5 büyük ligi hesaba katıldığında ise Almanya'da 13 maçta 5  gol yiyen Bayern Münih, Atletico Madrid'i geride bırakan tek takım oldu. Juanfran, Jose Maria Gimenez, Diego Godin ve Filipe Luis dörtlüsünden  oluşan Atletico Madrid savunmasına, Stefan Savic ve Jesus Gamez de büyük katkı  sağladı.
 
Öte yandan Atletico Madrid'de sakatlığı sona eren Juanfran, hafta  başında takımla birlikte antrenmanlara başladı. İspanyol temsilcisinde  Kolombiyalı golcü Jackson Martinez, Galatasaray maçı öncesinde tek eksik  konumunda.