info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu Müdürleri İstifa Etti

Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu Müdürleri İstifa Etti

Son günlerde SHÇEK Müdürlüğüne bağlı Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdundaki idari bakımdan yaşanılan sıkıntılar yüzünden Müdür Halit Koşar Müdür Abdullah Otman ve Müdür Yardımcısı Necdet Yanar’ın istifa ettikleri asıl kadroları olan öğretmenlik görevlerine tekrar dönmek için müracaat ettikleri bildirildi.

Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk yuvasındaki  geçen hafta yaşanan olaylardan sonra idari yetersizliğin araştırılması için yapmış olduğumuz yayın üzerine SHÇEK genel müdürlüğünce Müfettiş görevlendirildiği belirtildi .Geçtiğimiz yılda aynı kurumda yaşanan olaylarla ilgili üç tane müfettiş aylarca kurumda soruşturma yaptılar hazırladıkları raporlar Cum. Savcılığına gönderildi.

Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdunda’ da sıkıntılar sürdüğünden Müdür ve Müdür Yardımcısı da istifa etme durumuna geldiler.

Şimdi istifa sırası kimde?

Bu kurumlara huzur gelsin ve çocuklarımız ile yaşlılarımız rahat etsinler. Sayın Valimiz Zübeyir Kemelek’in yakın ilgi ve alakaları ile SHÇEK genel Müdürü Sayın İsmail Barışın’da gayretli çalışmalarını yakından izliyoruz.

Kaynak: Tekirdağ Yeni Haber