info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Servis Otobüsünün Çarptiği Kadın Memur Hayatını Kaybetti

İstanbul İl Tarım Müdürlüğü nde görev yaparken geçtiğimiz hafta Çorlu ya tayini çıkan kadın memur, servis otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul İl Tarım Müdürlüğü'nde görev yaparken geçtiğimiz hafta Çorlu'ya tayini çıkan kadın memur, servis otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Şeyhsinan Mahallesi Namazgah Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çorlu İlçe Tarım Müdürlüğü'nden çıkan Fatma Çiftçi (35) Sağlık Mahallesi'nde bulunan evine gitmek için minibüs durağına doğru yürüdüğü sırada 59 S 9102 plakalı servis otobüsünün altında kaldı. Önce çevredeki vatandaşların ardından da sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Fatma Çiftçi, Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kazanın ardından kaçan otobüs sürücüsü A.Y. ise Havuzlar mevkiinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Acı haberi hastanede alan Fatma Çiftçi'nin eşi Yaşar Çiftçi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Fatma Çiftçi'nin İstanbul İl Tarım Müdürlüğü'nde görevli olduğu ve yaklaşık 2 yıl önce evlendiği eşi Yaşar Çiftçi'nin Çorlu'da özel bir şirkette işe başlaması üzerine buraya tayin olduğu ve bir hafta önce Çorlu Tarım Müdürlüğü'nde göreve başladığı kaydedildi.

Genç kadının cenazesi görev yeri olan Çorlu İlçe Tarım Müdürlüğü'ne son kez getirildi. Müdürlük önündeki törene Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Emniyet Müdür Vekili Ender Özköslü, Tarım Müdürü Mithat Cengiz ile Çiftçi'nin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken Yaşar Çiftçi'ye yakınları destek oldu. Yapılan duanın ardından Çiftçi'nin cenazesi defnedilmek üzere İstanbul Avcılar'a gönderildi.

Kaynak : Haberx