info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp Milletvekili Aday Adayı Bülent Belen; Çorlu Ulaş ta Adaylık Açıklamasını Yapıyor.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BÜLENT BELEN ÇORLU ULAŞ’TA AÇIKLAMASINI YAPIYOR!

Tekirdağ MHP Deyince Bazı isimler vardır.İşte O isimlerden MHP Milletvekili adaylığı için bugün Çorlu Ulaş’ta adaylığını açıklayacak olan Mali Müşavir Ülkücü Milliyetçi Bülent Belen.Tüm Çorlu’nun ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerininde desteğini arkasına alan dava adamı ve sevilen sayılan Hacı Bülent Belen MHP’ye Çok büyük katılımın olacağı şimdiden konuşulmaktadır.  Yaklaşık 36 yıldır MHP davasına hizmet eden, 1991,2000,yılları arasında merkez karar kurulu üyeliği ve 2000,2003 yılları arasında merkez yürütme kurulu yedek üyeliği görevlerini de sürdüren Bülent Belen “Baba ocağından başkente” sloganıyla MHP den Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

  Doğum yeri olan Çorlu ilçesine bağlı Ulaş Beldesinde Pazar günü büyük bir kalabalığın önünde aday adaylığını açıklayacak olan Bülent Belen yaptığı açıklamada; “1976 Yılında Bursa’da Üniversite öğrencisiyken MHP Bursa il gençlik kolları kurucu yönetim kurulu üyesi olarak harekete ilk adımımı attım. 1980 İhtilal inde kısa bir süre siyasi çalışmalarıma ara verdikten sonra MHP çatısı altında siyasi faaliyetlerimi sürdürmeye devam ettim. 1990 Yılında Çorlu Ülkü Ocakları başkanlı görevine getirildim. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş o dönem ilk kez Ramazan bayramı tatilini ilimizde geçirdi ve gene kendisini ilk kez Çorlu’da misafir etmenin gurur ve şerefini yaşadık” Dedi.

Sadece Çorlu’dan 50 Bin oy!

12 Haziran da yapılacak genel seçimlerde, sadece Çorlu’dan 50 bin oy hedeflediğini açıklayan Bülent Belen, “MHP bu seçimlerde büyük bir çıkış yakalayacaktır. Halkımızın teveccühleri her geçen gün MHP yönüne kaymaktadır. Hedefim sadece Çorlu’dan 50 bin oy çıkartmaktır. Çalışmalarımız bu yönde sürmektedir. Seçildiğim takdirde evimi Ankara’ya taşımayacağım. Meclisin çalışmadığı günlerde zamanımı burada halkımın içinde geçireceğim.Vatandaşlarımız sürekli vekillerini görememekten yakınıyor. İnşallah bu yakınmaları sona erdireceğim” Dedi.

  1956 Çorlu Ulaş beldesinde dünyaya gelen Bülent Belen ilk, orta ve lise tahsilini Çorlu’da tamamladı. Üniversite eğitimine Bursa’da iktisadi ve sosyal bilimler fakültesinde devam etti. 12 Eylül askeri darbesinde okulu bırakmak zorunda kalan Belen, 1980 yılından bu güne kadar Çorlu’da kendi iş yerinde Muhasebeci olarak görev yapıyor. MHP Tekirdağ milletvekili aday adayı Bülent Belen evli ve 3 çocuk babası.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber