info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye Başkan Yardımcısı Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

Belediye Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüya Yılmaz Chp den Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

Tekirdağ Belediyesinin çalışkan ve başarılı Başkan yardımcılarından Yrd. Doç. Dr. Rüya Yılmaz siyasete atılmak için belediye başkan yardımcılığından istifa etti. Bugün Tekirdağ Belediyesinde devir teslim işlemlerini tamamladıktan sonra basın açıklamasıyla aday adaylığını açıklayacak olan Rüya Yılmaz sıralamaya girebilmek için mücadele edecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüya Yılmaz'ın Biyografisi
İstanbul'da doğan Rüya Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini babasının mesleği nedeniyle Türkiye'nin farklı yerlerinde ve KKTC'de tamamladı. 1991 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümünde mezun olduktan sonra 1994 yılında aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1996 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümüne Araştırma Görevlisi olarak atandı. 1999 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde doktora eğitimini tamamladı. 1996–1999 yılları arasında E.Ü.Z.F Peyzaj Mimarlığı bölümünde görevlendirildi. 2000 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümüne Yardımcı Doçent Doktor olarak atandı. 2006 yılında Namık Kemal Üniversitesi'nin kurulmasıyla Hayrabolu Meslek yüksekokulu'na Müdür olarak atandı.

1996–1999 yılları arasında İzmir Yerel Gündem 21 çalışmaları toplantılarına katıldı. 1997–2001 yılları arasında her hafta TRT televizyonunda yayınlanan ‘Kardelen' programına konuk olarak katıldı. Yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı bilimsel projelerde farklı pozisyonlarda görev aldı. Yurtiçi ve yurtdışında yapılan onlarca kongre, sempozyum, toplantı, kurs ve seminerlerine katıldı. Yerli ve yabancı çok sayıdaki bilimsel dergilerde makaleleri yayınlanmıştır.   23 Mart 2010 tarihinden itibaren Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber