info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Sanayi Sitesinden Örnek Kampanya

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde 1S.S.Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi örnek bir kampanyaya imza atarak Benim İşyerimin Önü Hem Temiz Hem de Düzenli diye bir çalışma başlattı.

Kampanya sonunda temizliğe ve çevre düzenine önem veren iş yerlerine kooperatif yönetimi tarafından ödüller verilecek.
Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu tarafından başlatılan Benim İşyerimin Önü Hem Temiz Hem de Düzenli kampanyası start aldı. Sanayi sitesi ile işyerlerinin temiz ve düzenli olması amaçlanan proje sonunda işyeri sahipleri ödüllendirilecekler.
Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu nun aldığı kararla hayata geçen projede hem sanayi sitesi hem de işyerlerinin temizliği ve düzenli olması amaçlanıyor.
Benim İşyerimin Önü Hem Temiz Hem de Düzenli kampanyası hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı; Kampanyamızı işyeri sahiplerimiz ile yönetim kurulu üyelerimizin sahip çıkması bizleri çok memnun etti. 35 yıl önce Kooperatifimiz kurulurken, kuruluş amacımız ortaklarımıza işyeri açmak ve teslim etmek idi. O zamanlar inşaatlarımızın yapılacağı yer Çorlu dan oldukça uzak bir bölgede seçilmişti. Yıllar geçti, 1. etap inşaatlarımızda hızlı geçen yıllar gibi tamamlandı ve sitemizde yaşam başladı. Tabi Çorlu da geçen yıllar içerisinde gelişti, büyüdü. Çorlu nun gelişimi hepimizin bildiği gibi, doğuya doğru, yani Sanayi sitemize doğru oldu ve bugün artık sitemiz Çorlumuzun tam kalbinde yer alıyor. Diğer bir deyişle ilçemizle bütünleşiyor. Bu bütünleşmenin bizlere yeni görevler yeni sorumluluklar yüklediğini düşünüyoruz dedi.
Sanayi sitesi için yeni hedefler belirlediklerini söyleyen Dobrucalı; Başlattığımız temizlik kampanyası ile ilk hedefimizi açıklıyoruz. Sitemizi Çorlu nun en temiz ve düzenli yeri yapmak amacındayız. Kooperatif, Yönetimimiz ve sitemizdeki işyerleri el ele verip bu hedefe ulaşmak için azimle çalışırken, yani bizler işyerlerimizin önünü temiz ve düzenli tutarken, birlikteliğimize Belediyemizi de dahil edersek, onlarda yol ve refüjleri daha temiz ve daha düzenli hale getirirlerse, inanın başarı kaçınılmaz olacak ve hedeflerimiz gerçekleşecektir diye konuştu.
30 Haziran a kadar sürecek olan kampanya sonunda temizliğe ve çevre düzenine önem veren iş yerlerinin ödüllendirileceği kaydedildi.