info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekira AVM den Babalara Özel Sürprizler

Corio Türkiye hem tüketicileri hem de mağaza sahiplerini memnun edecek kampanyalarına Babalar Günü nde de devam ediyor.

19-20-21 Haziran tarihlerinde Tekirdağ Tekira AVM de Babalar Günü ne özel olarak yapılacak "Hediye Çarkı" etkinliği ve dağıtılacak özel indirim kuponları ile birbirinden özel hediyeler babaları bekliyor olacak.
Tekirdağ; Corio Türkiye, yönetimini üstlendiği alışveriş merkezlerinde uyguladığı tüketiciye alım kolaylığı, perakendeciye satış desteği sağlayan büyük satış kampanyalarını ve farklı tüketici etkinliklerini hayata geçirmeye hızla devam ediyor. Bu kapsamda tasarlanan ve dönemsel olarak düzenlenen "Hediye Çarkı" uygulamalarının bir yenisi bu kez 19-20-21 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ Tekira AVM de Babalar a özel olarak gerçekleştirilecek.
Türkiye nin önde gelen seçkin markalarının desteğiyle düzenlenen kampanyaya katılım için ziyaretçiler, 19-20-21 Haziran tarihlerinde Tekirdağ Tekira AVM de yapacakları 75 TL ve üzeri alışverişlerin kaydını aynı gün içerisinde danışma masasından yaptırarak çarkı çevirmeye hak kazanacaklar. Her katılımcının sadece bir defa çevirme hakkına sahip olduğu Hediye Çarkı kampanyasında birbirinden ünlü markaların çok özel hediyeleri babalara anında takdim edilecek.
Hediye Çarkı nın yanı sıra Tekirdağ Tekira AVM de yer alan babalara hitap eden mağazalardan derlenen özel indirim kuponları AVM özel müşterilerine ve çevre bölgelerdeki adreslere 13-14 Haziran da dağıtılacak. Sadece Tekira AVM de geçerli olan ve 50,000 şanslı babanın faydalanabileceği bu kuponlar Haziran sonuna kadar geçerli olacak.
Bu üç günün sonunda tüm Corio AVM lerinde toplam 100,000 TL değerinde hediye babaların olacak...

Corio nun tüm AVM lerinde başlattığı ve duyurusuna 200.000 TL bütçe ayırarak destek verdiği Hediye Çarkı kampanyasının gerek mağaza satışlarına gerekse ziyaretçi sayısındaki artışa önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Corio Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Özlem konuyla ilgili yaptığı açıklamada:
"Corio olarak amacımız, tüketicilerimiz için kaliteyi daha hesaplı fiyatlarla alabilecekleri fırsatlar yaratırken, onlara vakit geçirmekten hoşlanacakları yaşam alanları ve aktiviteler de sunabilmektir. Bu amaç doğrultusunda başlattığımız İndirim Kuponları ve Hediye Çarkı kampanyalarımızı Babalar Günü gibi özel bir günde de devam ettirerek her zaman müşterilerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu tür kampanyalar ile sınırsız müşterileri memnuniyeti sağlamanın yanı sıra, AVM lerimizin canlılığını arttırarak, bize her zaman destek veren mağazalarımızın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz" dedi.