info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Yemekte Buluştu

Eski Milletvekilleri sıralamaya giremeyen Milletvekili Aday Adayları ile 12 Haziran 2011 günü yapılacak olan Milletvekili sıralamasına giren 6 aday katıldı.

Tekirdağ AK Parti Milletvekili sıralamasına giren adayları İl Başkanlığı Köşk Resteurant ta  Tertip ettiği yemekte  bir araya geldiler.AK Parti  İl Yönetim Kurulu İlçe Yönetim Kurulu Kadın Kolları Gençlik Kolları İlçe Başkanları Demokrasi Hakem Kurulu Eski Milletvekilleri sıralamaya giremeyen Milletvekili Aday Adayları ile 12 Haziran 2011 günü yapılacak olan Milletvekili sıralamasına giren 6 aday katıldı.

Yemekte altıncı sıradan başlayarak önce Hakan Şık,beşinci sırada Mustafa Yel,dördüncü sırada Mestan Özcan,üçüncü sırada Sait Yazı,ikinci Sıra’da Özlem Yemişçi,birinci sırada Tevfik Ziyaettin Akbulut birer konuşma yaptılar.23.Dönem AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan Çok Duygusal bir konuşma yaptı.Her zaman AK Partinin çalışmalarına katılacağını,kendisinin bu dönem aday olmayı düşünmediği fakat danışmanı tarafından son gün son saatte müracaat ettiğini belirtti.Müracaat sonrası ki görüşmede tekrar adaylıktan çekilmeyi istesemde Kabul edilmedi dedi.

Toplantı AK Parti İl Başkanı Soner Çizen’in kapanış konuşmasıyla katılan herkese teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarda herkese başarılar diledi ve slogan 4-0 olarak herkes tarafından belirlendi.