info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni Yapıldı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde, terfi eden polislerin terfi töreni Polis evi bahçesinde yapıldı.

Terfi törenine, Vali Zübeyir Kemelek,  Garnizon Komutanı Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,  Vali yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Emniyet müdürü Necdet Çelikbilek, Cumhuriyet Başsavcı vekili Metin Arda, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, Baro Başkanı Ahmet Müsellim Görgün, Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, Sağlık müdürü Dr. Mehtap Şen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, İl Müftüsü Mahmut Gürlen ile diğer davetliler katıldı.

Terfi töreninde il emniyet müdürü Necdet Çelikbilek, yapmış olduğu konuşmasında, “ Emniyet Genel müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme kurullarının almış olduğu kararlar doğrultusunda, müdürlüğümüz merkez ve ilçe teşkilatında görev yapan 21 personelimiz bir üst rütbeye terfi ettirilmiştir.
Terfiler, yıllarca yapılan hizmetler bir bakıma ödüllendirilmesi anlamına geldiği gibi alınan her rütbe sonrasında omuzlardaki sorumluluk bir kat daha artmaktadır.
 
Meslekte bizlere güç veren kanunlardır. Diğer bir etkende, yerine getirdiğimiz hizmetin sonucunda hissettiğimiz manevi hazdır.
 
Halka hizmet ve güven ortamını sağlamak amacıyla, teşkilatımızın sevk ve idaresinde çeşitli kademelerde görev yapan siz değerli meslektaşlarımdan beklentim, disiplin ve mevcut kanunlar çerçevesinde üzerine düşeni fazlasıyla ve sonsuz bir azimle yerine getirmeleridir.
 
Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında ortaya çıkabilecek sorunların bizi hizmet inancından uzaklaştırmasına fırsat vermeden, aynı azim ve kararlılığı, ülkemizin birlik ve beraberliği ile bölünmez bütünlüğünün korunması içinde sürdürmeliyiz.
 
Siz değerli meslektaşlarımın geride bıraktığınız mesleki hayatınızda çok büyük fedakârlıkların tecrübelerin ve kıymeti ölçülemeyecek bilgi birikimlerinin olduğu inancındayım. Geçmişte edindiğiniz bu tecrübe ve bilgi birikimlerinizle bundan sonraki rütbe ve görevlerinizde halkımıza hizmet vereceğinize bütün kalbimle inanıyorum.
 
Mesleğe girdiğiniz günden bugüne kadar, eğitim ve meslek yaşamınızdaki disiplin, amirlere itaat ve yapmış olduğunuz çalışmalar mercek altına alınarak, aldığınız başarılı siciller terfi komisyonunda değerlendirilmiş ve eşlerinizin de sizlere verdiği küçümsenemeyecek çok değerli katkıları sayesinde bugünkü hak ettiğiniz rütbeye gelmiş bulunmaktasınız.
 
Teşkilatta, bir adım daha öne çıkarak, sorumluluk derecelerini arttıran siz değerli mensuplarımızın yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diliyor, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlanmasında fedakârca görev yapan siz değerli mensuplarımızın geçmiş hayatlarında gösterdikleri başarı ile aldıkları terfi ve rütbelerin ardında yer alan fedakar ve değerli eşlerinize de teşekkür ediyor, yeni rütbelerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Daha sonra ikinci sınıf emniyet müdürlüğünden birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden, Volkan Balkan, Aykut Atmaca, Şevket Karaşahin, Atilla Semercioğlu(nun ödül ve plaketleri Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcı vekili Metin Arda tarafından, rütbeleri takılarak, plaketlerini verdiler.
 
4.Sınıf emniyet müdürlüğünden 3. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden, Hüseyin Gelener, Kadir Yırtar, Halil Hilal Seyfi, Doğan Çakar, Aytekin Uyar, Atalay Bahar’ın rütbelerini Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, Milli Eğitim müdürü Şenol Genç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay,Emniyet Müdür yardımcısı Leyla Az, tarafından rütbeleri takıldı.
 
Emniyet Amirliğinden, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden, Tamer Taşçı, Nail Savran, Erdem Çağlar, Murat Tabak, Eşref Emekoğlu, Yaşar Terzioğlu, Serdar Kurtoğlu, Mustafa İzzet Ersoy’un rütbeleri protokol tarafından takıldı.Emniyet Amirliğine terfi eden, Fatih Bölükbaşı, Başkomserliğe terfi eden Gökhan Demir, Komiserliğe terfi eden Ümüt Balcı’nın rütbeleri 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Volkan Balkan, Aykut Atmaca, Şevket Karaşahin ve Atilla Semercioğlu tarafından takıldı. Terfi töreni polis evi bahçesindeki kokteyl ile sona erdi.