info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Boşanmak İsteyen Eşini Yatağa Kelepçeledi

Tekirdağ da eşinden boşanmak isteyen 25 yaşındaki Ş.E ye eşi yapmadığını bırakmadı.

 

Tekirdağ'da kendisinden ayrılmak isteyen eşi 25 yaşındaki Ş.E.'yi plastik kelepçelerle yatağa bağladığı, üzerine tuz ruhu dökmekle tehdit ettiği ve boşanması halinde 50 bin liralık tazminat ödeme ve nikah hediyesi olarak verdiği evin tapusunu iade edeceğine dair kağıt imzalattığı ileri sürülen 34 yaşındaki E.E. tutuklandı. ?
 
Tekirdağ'da oturan işsiz E.E., geçen yıl 2 kez evlenerek boşanan 2 çocuk annesi 25 yaşındaki Ş.E. ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen çift, 25 Aralık 2010 tarihinde evlendi ve önceki evliliklerinden 4 çocuğu olan E.E.'ye ait Ertuğrul Mahallesi'ndeki evde yaşamaya başladı. E.E., evin tapusunu eşi Ş.E.'nin isteği üzerine kayınvalidesinin üzerine yaptı.
 
İkiz çocukları olan Ş.E., eşi E.E.'nin evlerine gelen misafirlerin ehliyet, nüfus cüzdanı gibi özel eşyalarını çantalarından çaldığını fark ederek neden hırsızlık yaptığını sordu. E.E. bunun üzerine sinirlenerek eşi Ş.E.'yi dövdü. Ş.E. dayak yiyince 2 çocuğunu da alarak İstanbul'da oturan babasının yanına yerleşti.
 
EŞİNİ PLASTİK KELEPÇE İLE YATAĞA BAĞLADI
Tekirdağ'da kalan E.E., evi terk eden eşi Ş.E.'nin Malkara'da bir çiftlikte yeni işe girdiğini öğrendi. Bunun üzerine eşini bularak bir daha dövmeyeceğini söyleyince ikna olan Ş.E., 2 çocuğunu Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde yaşayan annesine bırakrak geçen hafta yeniden Tekirdağ'a döndü. Eşini alarak tatil beldesi Kumbağ'da pansiyon kiralayan E.E. ile eşi Ş.E. arasında ikinci gün hırsızlık suçlamaları nedeniyle yeniden kavga çıktı.
 
E.E., kendisinden boşanmak istediğini söyleyen Ş.E.'yi döverken, pansiyonda gece yarısı plastik kelepçelerle genç kadını ellerinden ve ayaklarından yatağa bağladı. Ş.E.'nin kendisinden boşanması halinde tazminat ödeyeceğine dair boş bir kağıda yazı yazdıran E.E., ayrıca üzerine tuz ruhu dökmekle tehdit etti. Ardından da, "Benden ayrılamazsın seni öldürürüm şimdi bir senet imzalayacaksın 'Eğer ayrılırsam eşime 50 bin lira tazminat ödemeyi kabul ediyorum' diye yoksa seni öldürürüm" diyerek tehditler savurdu.
 
TUZ RUHU DÖKMEKLE TEHDİT ETTİ
Ş.E. kurtulmak istediği sırada kapağı açık olan şişeden Ş.E.'nin üzerine tuz ruhu damladı. Bunu su ve havlu ile temizleyen E.E. bir elini çözdüğü eşine boğazına dayadığı bıçak zoru ile önceden hazırladığı senet ve tazminat ödeyeceğine dair yazıyı imzalattı. Bir gün boyunca yatakta plastik kelepçelerle bağlı kalan genç kadın rahatsızlanınca korkan E.E., eşini 'Hava alması' için pansiyon yakınındaki çay bahçesine götürdü.