info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Markus Merk Hakemi Yerden Yere Vurdu...

Galatasaray - G.Antepspor maçında iki kırmızı kart çıkartan ve kötü bir yönetim gösteren hakem Abdullah Yılmaz, Lig TV hakem yorumcusu Markus Merk tarafından eleştirildi

Melo'nun Olcan Adına'a müdahalesi.

Burada hiçbir şekilde topla oynama şansı yokken tamamen anlaşılmaz şekilde tabanıyla Olcan'a müdahale ediyor. Burada şüphesiz bir şekilde kırmızı kart çıkması lazımdı. Melo'nun kırmızı kart görmesi gerekiyordu ve faulü vermesi lazımdı.

Servet'in kırmızı kartı...

Benim bugün gerçekten içim acıdı.. Abdullah Yılmaz'ın verdiği hiçbir kararı ben bugün beğenmedim. Bugün çok pasifti. Bu pozisyonu değerlendirecek olursak bu asla ve asla kırmızı kart olmamalıydı. Bu asla bariz gol şansı değil. Burada faulü çalarsın ve sarı kartı verirsin. Burada yardımcının dikkatini dağıtmasına izin verdi. Önü bomboştu ve gördü. Bu kesinlikle kırmızı kart değildi. Bu klasik bir sarı kart, daha fazlası değil ve azı da değil. Bugün hekem açısından kara bir geceydi.

Sabri'nin ilk sarı kartı..

Sabri burada şiddetli bir şekilde itiraz ediyor. Sabri'nin burada itiraz etmemesi gerekiyordu. Sarı kartı haklı olarak gördü.

Sabri'nin ikinci sarı kartı Neredeyse aynı yer. Sabri burda net bir şekilde topla oynuyor ve faul söz konusu değil. Bugün Abdullah Yılmaz ve yardımcıları bu ikili mücadelelerde çok başarısız kaldılar. Burada Sabri haklı olarak sinirlendi. Yanlış bir karardan doğan bir sarı kart bu..