info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

THK Malkara Şubesinden Mahkumlara Model Uçak Kursu

Türk Hava Kurumu (THK) Malkara Şube Başkanlığınca İlçe Kapalı Cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülere yönelik 04 Mayıs - 05 Ağustos 2009 tarihleri arasında üç dönem halinde açılan Model Uçak Kursunu tamamlayan 31 kişiye 07 Ağustos 2009 Cuma günü sertifikaları verildi.

Malkara Kapalı Cezaevi nin kütüphanesinde düzenlenen törene; Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Fahri Tüfekçi, THK Malkara Şube Başkanı Timur Vardar, Başkan Yardımcısı Recep Kartay, THK Şube Saymanı Üzeyir Kocakır ve mahkumlar katıldı.
Tutuklu ve hükümlülere sertifikaları Cumhuriyet Başsavcısı ve THK Yöneticileri tarafından verildi.
BAŞSAVCI TÜFEKÇİ; TUTUKLU VE MAHKUMLAR İÇİN KURSLAR VE KONFERANSLAR DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ
Törende konuşan Başsavcı Tüfekçi amacımız, Cezaevinde geçirdikleri zaman içinde mahkumların faydalı faaliyetlerde bulunmalarını sağlamaktır.
Sizlerin dört duvar arasında geçirdiğiniz zamanınızı en verimli bir şekilde değerlendirmenizi istiyoruz.
Bundan bir süre önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bir çalışmayla "Kalorifer Ateşçiliği Kursu" başarıyla tamamlandı.
Önümüzdeki günlerde de "Bilgisayar Kursu" açmayı planlıyoruz.
Öte yandan Eğitim ve Sağlık alanlarında sizleri bilgilendirmek adına konferanslar vermeyi düşünüyoruz. Bu hususta diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla diyaloglarımız devam ediyor. Bu kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, sizleri de başarılarınızdan dolayı kutluyorum" dedi.
Daha sonra söz alan THK Şube Saymanı ve Model Uçak Kursu Öğretmeni Üzeyir Kocakır, kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Türk Havacılığının en önemli sivil toplum kuruluşu THK nun asli görevlerinin arasında Model Uçak faaliyetlerinin yer aldığını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından eğitimi başarıyla tamamlayan tutuklu ve hükümlülere sertifikaları verildi.
THK Malkara Şubesince pilav ? ayran ikramı yapıldı.