info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evlilik Teklifini Kabul Etmeyen Sevgilisini ve Kendini Bıçakladı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde, yaklaşık bir hafta önce evlenme teklifinde bulunduğu sevgilisi 27 yaşındaki Ayşe Serttaş ı çıkan tartışmada bıçaklayıp, kendisini de yaralayan 35 yaşındaki Ayhan Subaşı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan...

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, yaklaşık bir hafta önce evlenme teklifinde bulunduğu sevgilisi 27 yaşındaki Ayşe Serttaş'ı çıkan tartışmada bıçaklayıp, kendisini de yaralayan 35 yaşındaki Ayhan Subaşı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Çorlu'da tekstil işçisi Ayhan Subaşı, bir süredir görüştüğü aynı fabrikada çalışan Ayşe Serttaş'a, 8 Ocak günü evlenme teklif etmek için, Yeşiltepe Şehit İrfan Özgür Caddesi üzerinde bulunan eve gitti. Subaşı'nın, evlenme teklifinde bulunduğu Ayşe Serttaş'ın ayrılmak istediğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ayhan Subaşı masa üzerinde duran ekmek bıçağını alarak Ayşe Serttaş'ı kasığından yaraladı. Ardından da bıçağı kendi karnına sapladı. 
 
Olay sırasında evin diğer odasında bulunan anne Fatma Serttaş, çığlıklar üzerine girdiği odada kızını Ayşe ve arkadaşı Ayhan'ı yaralı görünce sağlık ekiplerine haber verdi. İki yaralı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan ve taburcu olan Ayşe Serttaş, ayrılmak istediği Ayhan Subaşı'ndan şikayetçi oldu. Dün akşam hastaneden taburcu olan Ayhan Subaşı, polis tarafından gözaltına alındı. 
 
Poliste ifadesi alınan Ayhan Subaşı, "Ben onu seviyorum ve evlenmek istiyordum. Olay günüde evlenme teklifi etmek için yanına gitmiştim ama bu olay yaşandı üzgünüm" dedi. Mahkemeye sevk edilen Ayhan Subaşı, 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konuldu.