info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sibel Can Üzüm Bağında Klip Çekti

Sibel Can, albümünde ki hareketli şarkısı Bütün aşklar alaturka ve slow şarkısı Benim adım aşka Tekirdağda üzüm bağları arasında klip çekti.

Sulhi Aksütten sonra geleceği ile ilgili bilgileri astrolog Egemen Töreli'den alan Sibel Can klibini de yine astrolog Egemen Töreli isteği ile Tekirdağ da çekti. 1 gün süren çekimlerde Sibel Can ikram edilen şarabı ramazan dolayısı ile içmedi. Ayrıca Hüsnü Şenlendirici ile ilgili aşk dedi kodularının doğru olmadığını ve Sulhi Aksütten ayrıldıktan sonra hayatına kimsenin girmediği söylediği ifade edildi.

Tekirdağ' da ki klip çekimi için Bodrumdan uçakla İstanbul Havaalanına gelen Sibel Can peşinde ki gazetecileri atlattıktan sonra Jiip'i ile klipin çekileceği Tekirdağ'ın Yağzır köyüne geçti. Sibel Can burada albümdeki hareketli olan 'Bütün Aşklar Alaturka' ve 'Benim Adım Aşk' adlı slow şarkıya Erkan Nas yapımcılığında aynı günde yorucu bir çalışma ile klip çekti.

Son günlerde Eşi Sulhi Aksüt ile ayrılık aşamasında olan ve kendini işine sevenlerine veren ünlü şarkıcı bu zor günlerde Ünlülerin Astroloğu Egemen Töreli'yi bir an olsun yanından ayırmıyor. Onun açılımları ile hareket eden Sibel Can gene astrolog Egemen Töreli'nin isteği doğrultusunda Tekirdağ Yağzır Köyü bağlarında ve Umur bey Şarap üretim tesislerinde klip çekti.Erkan NAS yönetiminde çekilen klipte Sibel Can'ı teyzesi ve amcası modacısı Süleyman Demirel tıpatıp showdan Cengizhan ve astrolog Egemen Töreli yalnız bırakmadı.

Sabah saat 10:00'da başlanan klip çekimleri aynı gün saat 23:00'te sona erdi. Üzüm bağlarının içinde çekilen klip'te bağ bozumu canlandıran Sibel Can gecede köylülerle birlikte bağ bozumu eğlencesi yaptı. Dansçı kızların rol aldığı klipte Sibel Can "Benim Adım Aşk" adlı şarkıyı cipi ile gün batımında ilerlerken ve ağlayarak çekti. Sulhi Aksüt'ün 'O şok neymiş açıkla' sorusunu cevapsız bırakan Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ile ilgili aşk dedikodularına ise 'hiç alakası yok' diye cevaplandırdı.