info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yüzüncüyıl doğalgaza kavuştu

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş, Tekirdağ ın Yüzüncüyıl Mahallesi nde 5 bin konuta doğal gaz vermeye başladı.

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Tekirdağ İşletme Müdürü Olcay Gökkurt, 13 Mart 2009 tarihi itibariyle Tekirdağ ın Yüzüncüyıl Mahallesi ne doğal gaz vermeye ve aynı zamanda abonelik başvurularını da kabul etmeye başladıklarını açıkladı. Olcay Gökkurt, "25 Ocak 2006 tarihinde EPDK dan alınan lisans gereği 2011 yılına kadar Tekirdağ da imar alanı içinde yer alan tüm dağıtım şebekesine gaz vereceğiz" dedi. Gökkurt, 2006 yılından bu yana toplam 21.890 metre çelik hat ve 106.395 metre polietilen hat döşeyerek 18.000 daireye doğal gaz ulaştırdıklarını belirterek, "Lisans tarihinden itibaren 8 yıllık süre içinde doğal gaz satışını herhangi bir hizmet bedeli eklemeden sıfır karla gerçekleştireceğiz" dedi.
Olcay Gökkurt, doğal gaz kullanıcılarının, iç tesisat yapımı ile dönüşümlerini uygun standartlarda gerçekleştirilebilmesi için GAZDAŞ tarafından önerilen sertifikalı firmalara başvurmaları gerektiğini ifade ederek, sertifikalı firmalara www.trakyagazdas.com adresinden ulaşılabileceğini ve güvenlik açısından, doğal gaz tesisatlarında dağıtım şirketinden habersiz tadilat yaptırılmaması istedi. Havalandırma menfezlerinin kesinlikle kapatılmaması gerektiğine de dikkat çeken Gökkurt, "Bir sorunla karşılaşıldığında Doğal Gaz Acil 187 numarasının aranarak gaz dağıtım şirketine bilgi verilmesi gerekir. Bu şekilde istenmeyen kazalar önlenebilir" şeklinde konuştu.