info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Girdikleri evin sahibine yakalanan hırsızlar tutuklandı

Çorluda hırsızlık amaçlı İstanbuldan Çorluya gelen ikisi kardeş üç bayan girdikleri apartman dairesinde kapıdan çıkarken ev sahibine yakalanınca kaçmaya başladılar.

Çorlu da hırsızlık amaçlı İstanbul dan Çorlu ya gelen ikisi kardeş üç bayan girdikleri apartman dairesinde kapıdan çıkarken ev sahibine yakalanınca kaçmaya başladılar. Apartmandan çıkmayı başaran üç hırsız daha sonra evin sahibi tarafından kovalanmaya başladı.
Aynı anda devriye gezen polis ekibinin kovalamayı görmesi üzerine üç hırsızın peşine düştü. Bir süre gerçekleşen kovalamacanın ardından üç bayan polisler tarafından yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Olay Çorlu Şeyhsinan mahallesi Güney caddesi üzerinde bulunan bir aparmanın ikinci katına çıkan üç bayan ellerinde bulunan keski ile kapıyı açarak içeriye girdiler. Bu sırada evin sahibi eve gelmesi ile kapının açık olduğunu gördü. Bu sırada evden çıkmakta olan üç bayanının olduğunu gören ev sahibi kimsiniz siz diye bağırması ile üç bayan ev sahibinin elinden kurtulmayı başararak kaçmaya başladılar.
Apartmandan hızla çıkan hırsızların peşini bırakmayan ev sahibi devriye gezen polis ekiplerini görmesi ile yardım istedi. Polis ekiplerinin hırsızları takip ederek üç bayan hırsızı kaçarken yakaladılar.
Yakalanan bayanların Sakine Ş (32) kardeşi Gülcan Ş (36),Birgül K (32) olduğu belirlendi. Yakalanan zanlılar ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü ne götürüldüler.
Emniyete getirilen bayanlardan Sakine Ş nin 11 adet hırsızlıktan sabıkası olduğu, Birgül K.nin ise sahte kimlik kullanma ve iki adet hırsızlıktan sabıkası çıktı.
Alınan ifadelerin ardından Çorlu adliyesine sevk edilen Sakine Ş. kardeşi Gülcan Ş.ile Birgül K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.