info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eski Bakan Ahmet Karaevli Büyük Şehir Belediye Başkanlığına Aday

TBMM de 17. Ve 18. Dönem Tekirdağ Anavatan partisi iki dönem milletvekilliği yapan 13 aralık 1983 ve 21 aralık 1987 tarihleri arasında da devlet bakanlığı yapan ODTÜ mezunu olan Ahmet Karaevli ile Tekirdağyenihaber olarak yapmış olduğumuz telefon görüşmemizde, Siyasi görüşlerini bizlere açık kalplilikle ve özlemle dile getirdi.

 

TBMM de 17. Ve 18. Dönem Tekirdağ Anavatan partisi iki dönem milletvekilliği yapan 13 aralık 1983 ve 21 aralık 1987 tarihleri arasında da devlet bakanlığı yapan ODTÜ mezunu olan Ahmet Karaevli ile Tekirdağ yeni haber olarak  yapmış olduğumuz telefon görüşmemizde, Siyasi görüşlerini bizlere açık kalplilikle ve özlemle dile getirdi.
Karaevli yapmış olduğu açıklamada; “bu güne kadar devlet hizmetinde ve iki dönem milletvekilliği ve bakanlık görevleri sırasında Tekirdağ ve bölgemize yaptığımız hizmetleri herkes bilir. Benim bölgeye yaptıklarımdan dolayı her tarafta ismim hala silinmemiştir. Bu güne kadar ki bilgi birikimimi bölgem için kullandım. Herhangi bir siyasi oluşumda bize ihtiyaç olursa hizmete hazırım. Hemşerilerimin emrine amadeyim hizmete talip olanlara da yardıma her zaman hazırım. Aslında gönlüm bu çok ciddi devlet deneyimi ve birikimimi bölgeme kullanmayı , hizmete çevirmeyi arzuluyorum.
Allah nasip takdir ederse verilecek görevde ben bölgeme hizmete hazırım.
Tekirdağlı Hemşerilerimi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum”. Dedi.