info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Gümrük Bölge Müdürlüğü İftar Yemeği Düzenlendi

Tekirdağ Gümrük Bölge Müdürlüğü İftar Yemeği Düzenlendi

Batı Marmara Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda görevli personellerin katıldığı iftar yemeği bugün Tekirdağ öğretmenevinde geniş katılımla düzenlendi.

Tekirdağ Gümrük ve Ticaret Bölge müdürlüğüne yeni atanan Muharrem Murat’ın Tekirdağ yeni atanması sebebiyle hem kurum içinde personelle yakın ilişkide olmak hem de iftar sebebiyle bir araya gelerek kaynaşma ve tanışma yemeği düzenlendi.

Bölge Müdürü Muharrem Murat yemek sonrası yapılan duadan sonra iftar yemeğine katılan mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Yakın zamanda aramızdan tayin sebiyle ayrılacak olan arkadaşlarımızın bu yemekte bulunmalarında bizler için çok önemli yemeğe katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum dedi.

İftar yemeğine Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Muharrem Murat, Bölge Müdür yard. Mehmet Turgut,Biga Müdür Yard. Nurten Yıldız, Abbas Sarıhan,  Gümrük kaçakçılık ve istihbarat müdürü Mahmut Necmi Gürtekin, Çerkezköy Güm. Müd. Mehmet Taş, Tekirdağ Güm. Müd. Cüneyt Biner, Çanakale Güm. Müd. Zeynel Karahan, Gümrük Müdürü Necati Çetin Kaya, Osman Bölükbaşı Dağra, Ynuus Bayrak, Muayene memuru Mahmut Sevgi Berkli,Candan Altıntaş,Memmet Mum,Gümrük Memurları Metin Özer,Şerif Akkor, Erdoğan Demir Hanefi Akşit, Yeni Gümrük Memurları Canan Yeşilçimen, Deniz Öksüz, Esma Boztepe, Emine Keleş, Emre Abay, Abubekir Teke,Süreyya Durmaz,Adem Dağ ve gümrük memurlarının eşleri ve davetliler iftar yemeğine katıldı.