info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Seri Üretime Geçti

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Seri Üretime Geçti

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Seri Üretime Geçti.
 Tekirdağ Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencileri, okul üniforması üretimine başladı.
 Geçtiğimiz yıl sergilediği defile ile okul üniformalarını ve iş elbiselerini tanıtan Tekirdağ Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi üretime geçti.  Bu yıl 24 Denizcilik Meslek Lisesi öğrencisinin okul üniformasını ve tören kıyafetleri diken,  Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, özel sektörden gelebilecek talepler içinde hazırlıklarını tamamladı.
 Üretim ile ilgili açıklama yapan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Suat Durmaz, bu yıl 24 Tekirdağ Denizcilik Meslek Lisesi öğrencisinin, üniformalarını ürettiklerini söyledi.
 Üniformaların üretimi için Tekirdağ Denizcilik Meslek Lisesi ile protokol yapıldığını ifade eden Okul Müdürü Durmaz, şunları kaydetti; “ 2012-2013 Öğretim yılında Tekirdağ Denizcilik Meslek Lisesi öğrencilerinin üniformaları, okulumuz Zübeyde hanım kız tekini ve meslek Lisesi döner sermaye işletmesi ,ile Denizcilik meslek lisesi Okul aile birliği arasında yapılan protokole göre okulumuzda Giyim Üretim teknolojisi bölümü öğrencilerince  üretilmektedir. Böylelikle öğrencilerimiz uygulamalı eğitimlerini döner sermaye aracılığıyla alınan siparişler üzerinde fiilen yapabilmekte, ayrıca öğrencilerimize yaptıkları bu çalışmalardan dolayı ücret ödenmektedir. Sonuçta hem öğrencilerimiz mesleki yönden gelişmekte, hem de üretmenin ve alın terinin karşılığını almanın hazzını yaşamaktadır. Ayrıca acil ihtiyacımız olan ve diğer kaynaklardan sağlanamayan makine, cihaz , teçhizat ve temrinlik malzeme bu yoldan temin edilebilmektedir”