info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Mutluluk Rehberi
Yazar
Kolektif
Yayınevi
İnkılap Kitabevi
Yayın Yılı
2019
Sayfa
224
Mutluluk Rehberi, sadece yazılarıyla değil kalpleriyle de mutluluğu okuyucuya yansıtacak, alanında uzman isimler tarafından kaleme alındı. 

Sosyal Medya ve Mutluluk Doç. Dr. Ali Murat Kırık Para ve Mutluluk Gazeteci - Televizyoncu Aslı Şafak Gelecek ve Mutluluk Senarist - Yapımcı Birol Güven Tasavvuf ve Mutluluk Cemalnur Sargut Sağlık, Mutluluk ve Bilinç Uzm. Dr. Ender Saraç Astroloji (Gökyüzü) ve Mutluluk Astrolog Hande Kazanova Yoga ve Mutluluk Yoga Eğitmeni - Yazar İpek Darga Bilinçaltı ve Mutluluk Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan Mutluluğun Biyolojisi ve Beyin Doç. Dr. Korkut Ulucan Mutluluğun Anlamı Prof. Dr. Mehmet Öz Mutluluk: Bulunan mı, Aranan mı, Olunan mı? 

Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur İlişkiler ve Mutluluk Aile - Evlilik - İlişki Danışmanı ve Yazar Serhat Yabancı Ses ve Mutluluk Ses Terapisti Sırma Belin Eğitim, Başarı ve Mutluluk Prof. Dr. Sinan Canan Mutluluk, Merhamet ve Saldırganlık Doç. Dr. Tayfun Doğan Mutluluk ve Cinsellik Nöroloji Uzmanı Dr. Timur Yılmaz Mutluluk Bilimi Prof. Dr. Uğur Batı Mutluluğun çok yönlü değerlendirildiği Mutluluk Rehberi’nin tüm geliri “UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği”ne bağışlanacak. 

Kalust Şalcıoğlu 

(Tanıtım Bülteninden)