info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Büyük Yeşil
Yazar
Şekip Altunkan
Yayınevi
Düş Sözcükleri
Yayın Yılı
2020
Sayfa
416
Büyük Yeşil… O, değerli bir taşın ötesinde bir inanışı temsil ediyordu. Yüzyıllardan beri barış içinde yaşamanın güvencesiydi. Sihirli bir güç atfedilerek hastalıklardan koruduğuna, uzun bir yaşam sağladığına inanılan bu taşı elde etmek için gözünü kırpmadan bir insanı öldürmek de dâhil olmak üzere, her türlü kötülüğü yapabilecek çok sayıda insan vardı dünya üzerinde.  

Yerel halktan iki kişinin ihaneti sonucunda Afrika’dan çalınan bu taş, Ankara’da ortaya çıkacak, onu elde etmek için acımasız bir mücadele başlayacaktı. Diğer yanda Amerika’da başlayan aşkları mutlu bir evlilikle sonlanan Manolya ve Diren, Türkiye’ye dönmüşler ve kendilerine yeni bir yaşam kurmuşlardı. Ancak zengin bir iş adamı olan babasının işleriyle meşgul olmaya başlayan Manolya, kendini içinde bulduğu zenginlikten, şaşaadan ve gösterişten etkilenerek kocasından uzaklaşmaya başlamıştı. 

Aslında tüm problemlerin kaynağı, babasının Manolya’nın adına yaptırdığı alışveriş merkeziydi. Ne var ki sorunlu giden evliliklerinde beklenmedik bir olay, onları birbirine yeniden yakınlaştıracaktı. Kendilerini bir anda, Büyük Yeşil’i elde etmek için uluslararası düzeyde tasarlanan bir kumpasın içinde bulan genç çift, tesadüflerin bir araya getirdiği birçok masum insanın da hayatının tehlikede olduğu bir ölüm kalım mücadelesi içine girerler. Büyük Yeşil, soluğunuzu tutarak okuyacağınız yeni bir Şekip Altunkan romanı. İncelikle işlenmiş detayları, merak ve gerilim duygularının kitap boyunca hiç eksik olmadığı sürükleyici kurgusu ile sizi heyecanlı bir maceraya davet ediyor. 
 
(Tanıtım Bülteninden)