info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Terminatör: Kara Kader - Terminator: Dark Fate
Sinema Bilgileri
Vizyon Tarihi
2019-11-01
Yapım
2019 - ABD
Yönetmen
Tim Miller
Oyuncular
Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis
Açıklama
Dünya istilacılar tarafından kuşatma altındadır. Tüm kaynaklar bitesiye kadar sömürülmüştür. İnsanlar bir damla su için savaşmaya başlamıştır. Fakat direnişçi gruplar giderek güçlenir. Bu sırada baş kahramanımız John Connor gelecekte iken dünyayı kurtaramaz. Bu yüzden 1984’de dönüp olaylar başlamadan durdurması gerekir. Fakat burada karşısına birçok zorluk çıkacaktır.

Yeni terminatörler gönderilir. John Connor’ı bulan terminatörler neredeyse onu öldürecekken Gardiyan onu kurtarır. Gardiyan insanların yanında olan eski model bir terminatördür. Bu yüzden kendisini insanlığı kurtarmaya adamıştır. John Connor geçmişte terminatörleri engelleyemez ve geleceğe giderek felaketi engellemeye çalışır. Tüm direniş grupları ana gemiye yönlendirerek saldırma emri verir. Fakat bunu başaramaz. Bu sırada gardiyanın yardımı ile kendi ekibi ile ana gemiye gizlice sızar. Burada da fark edilir ve amansız bir mücadele verirler fakat yine de ana bilgisayara bombayı koymayı başarır. Daha sonra bombayı patlamadan yakalanır. 

Radyo ve herhangi bir iletişim aracından tüm dünyadan yardım istenir. Bir ordu toplanır. Bu direniş ordusunun tek görevi John Connor’ı kurtarmaktır. Fakat bu ordu büyük zafiyetler vermiştir. Yalnız sonunda John Connor’ı kurtarmayı başarmışlardır. Bunun üzerine John Connor oradan ayrılır. Daha sonra genç bir asker ile tanışır. Bu askerin adı Çavuş Kyle Reese’dir. Onun insan kılığında ki bir terminatör olduğuna inanır. Ancak onun sayesinde sistemi yenebileceğini düşünür. Fakat ona hiç güvenmemektedir. Zira o sistemin gönderdiği bir ajan olabilirdi. 

Bunun üzerine o askeri bir yere kapatır. Fakat asker oradan kurtularak bilgisayarı yok etmeye kendini adar. Bunun üzerine asker sisteme terminatör olarak girer. Sisteme kadar giderek onu yok eder. Fakat ağır yaralar alır. Bunun üzerine direniş merkezinde ona kalp nakli yapılır. Bu sayede yaşamaya devam edebilir. Kendini insanlığı kurtarmaya ve dünyayı tehditlerden korumaya adar.