info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Albayraka Köstek Değil Destek Olun, Tekirdağ Kazansın

Cumhuriyet Tarihinin En Kapsamlı Alt Yapı Çalışması Oluyor

Ben bu insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Hizmet yapmazsın, “çalışmıyor” derler. Ama seçim zamanı gelince yan gelip yatan kişiyi bir daha seçerler. Yetmez, bir daha seçerler. 

Olmadı, bir daha seçerler. Hizmet yapar, “vay efendim orayı kazmış, burayı oymuş, şurayı yıkmış vesaire vesaire. Peki, bu muhterem nasıl hizmet yapacak? Emekli olmuş, çocuklarını meslek sahibi yapmış. Para-pul, şöhret peşinde değil. Tek amacı, yaşadığı şehre hizmet etmektir. Mecbur mu sabahın beş buçuğundan gecenin onbirine kadar çalışmaya? Yahu adamın ibadetine bile laf ettiniz. 

Neymiş efendim, “her gittiği yerde önce camiye gidip namaz kılıyormuş, o zaman Ak Partili olsaymış.” İbadet etmek, Müslüman bir ülkede normal olması gerekirken, neden anormal karşılanıyor? SEÇİLİP HİÇ HİZMET YAPMAYANLAR, SAAT DOKUZDAN ÖNCE MAKAMA GİTMEYENLER İYİ, SABAHIN BEŞ BUÇUĞUNDA KALKIP BİR KÖYE GİDİP NAMAZINI KILIP CEBİNDEN KENDİ PARASIYLA POĞAÇA, SİMİT ALIP, VATANDAŞLARLA ÇAY-SİMİT EŞLİĞİNDE SOHBET EDİP DERTLERİNİ DİNLEMEK, KÖTÜ, ÜSTELİK ŞOV YAPIYOR. Böyle başkan Ak Partiden olsaydı, hükümet imkânlarıyla Tekirdağ’ı Antalya-İzmir yapardı. Neyse çok laf ebeliği yaptık, konuya dönelim; Tekirdağ’ merkez ve ilçelerinde hummalı bir altyapı çalışması var. 

Bu öyle basit bir kanalizasyon çalışması değil. CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK ALTYAPI ÇALIŞMASIDIR. Kadir başkan büyük bir risk aldı. Çünkü YER ALTINA YAPILAN HİZMET GÖRÜNMEZ, TOPRAK ÖRTER. Bazı vatandaşlar tepki gösteriyorlar. Hükümet caddesi çukurdan geçilmiyormuş. Haklılar. Fakat bir şeyleri yıkmadan yapamazsınız. Daha düne kadar her tarafı su bastı diye isyan etmiyor muydunuz? 

O zaman emeğe saygı duyup sabırlı olacaksınız, gerekirse destek olacaksınız. Yapmazsa o zaman istediğinizi söyleyebilirsiniz ama biraz sabır lütfen. Merak etmeyin,biz eksikleri her zaman takip ederiz.müsterih olun.