info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu

Vazgeçmedim asla da vazgeçmeyeceğim.Ben bu işten para kazanmıyorum çıkar peşinde de değilim.Ama toplum için gerekli olan insanların can ve mal güvenliğini önemli derecede ilgilendiren konuların da asla peşini bırakmam.Muratlı şehir stadının sentetik çim saha yapılması için inadımı Ak  parti milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut Özlem Yemişçi eski ve yeni gençlik ve spor il müdürümüz tayin olan Sayın vali yardımcısı Mustafa Masatlı iyi bilirler.Sağ olsunlar destek verdiler.
Bu nedenle ben Muratlı Belediyesporun dayanışmasına göğsümü gere gere giderim ama Fen işleri daire başkanı Sayın Oktay Çolpan nasıl gelebildi hala şaşıyorum.Üstelik o kadar rahattı ki yedi içti pistte bir güzel eğlendi.
Benim ilçemin köy yollarını yapmayacaksın bir kilometrelik yolda insanlar kaza yapıp ecel teri dökecek sen gelip benim ilçemin futbol takımı dayanışma gecesinde göbek atacaksın.YOK ÖYLE ŞEY.
Hadi bunu da geçtik yolu yapılmayan köyün muhtarıyla makamınıza geldik durumu izah ettik.Bize “araç yok ekipman yok o yok bu yok” diye mazeret ürettiniz.Madem hiç bir şeyiniz yok Malkara’ya nasıl var vardı ?
Hadi onu da geçtik Koskoca tır kamyonu üzerinde “Tekirdağ Büyükşehir belediyesi FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI” yazan deprem tırını bir üniversiteye tahsis etme imkanınız var da bir kilometrelik yolu yapmaya mı imkanınız yok?
 
YAMACI BAŞKAN;
Şimdi başkana biraz da haksızlık yaptığımı düşünüyorum.Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu’nun çok güzel bir kantosu var;
Katinanın elinde makina
Dikemez ah dikemez. 
Dikmesini bilmez yavrum gülüm Katina’m
Getir dikeyim getir dikeyim.” Diye.
Sayın başkan da çok güzel asfalta yama yapıyor.Öyle ki 15 gün sonra yamayı bulana aşk olsun.
Neyse uzun sözün kısası;
 
Nasıl ki bir ara nereye ne kadar asfalt döktüğünüzü basına sundunuz Sayın Çolpan;Benim ilçemin yollarını neden yapmadığını bir basın açıklamasıyla çıkıp açıklamalısın.Ama artık Muratlı halkının mazerete karnı tok bunu iyi bilesin.Ta istanbul’dan gelen üniversitelilere koca tır verirken bizim bir kilometfrelik yolu yapmıyorsanız bunda artt niyet ararız.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Benim Yeşilsırt Kırkkepenekli Yukarısevindikli-Vakıflar arası Aydınköy ve diğer yollarımızı Aşağısevindikli asfaltı gibi yapmadığınız sürece köşemde sizi çok misafir edeceğim.
Bir sözüm de Kadir ağabeye;Sayın Hacı ağabey bu başkanı dokunulmaz kılan nedir? Bu başkanın arkasında kim var ki hizmet yapmadığı halde gözbebeğin olabiliyor? Elimizde yollar hakkında röportajlar var resimler var.Hepsini yayınladık.Buna rağmen hizmet yoksa bir yerde yanlış var.
Bu yolların yapılamama nedeni konusunda bir netice alamazsak tüm yaptığımız haberleri Ankara’ya vekillerle dosya halinde sunmaktan başka çare kalmıyor.Muratlı neden cezalandırılıyor?