info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Sınıfta Kaldı

Aylardır yazıyorum ama ben bu kadar vazifeyi suistimal eden bir daire başkanı görmedim. Bu daire başkanına sormak lazım; Sayın Oktay Çolpan sizin Muratlı’ya karşı hizmet yapmama gayretinizin sebebi nedir?
-Yeşilsırt yolunu aylarca yazdım karayolları standardında yol yapacağız dendi yol şimdiden iflas etti. Yukarısırt kavşağının oradan toplu taşıma minibüsleri dönerken devrilme tehlikesi yaşıyorlar. Bir kısmı çöktü yollara daha şimdiden yama yapılmaya başlandı.
-Yeşilsırt yolunu yaparken Yukarısırt ve Aydınköy’ün toplam iki yolun 8-10 kilometrelik yolunu yapmaya üşendiniz.
-YAVUZ SULTAN SELİM’İ HER YIL ANMA TÖRENİ YAPILAN YERE HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE GİDİLEMEYECEĞİ İÇİN İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ. BUNUN ASIL SEBEBİ 2 KİLOMETRE YOLU YAPAMAMANIZDIR.
-MÜSELLİM-K.KEPENEKLİ-BALABANLI YOLUNU GÜNDEME GETİRDİK ÖYLESİNE BİR GEÇİŞTİRME YOLU YAPTINIZ. (BALABANLI KIRKKEPENEKLİ YOLU HİÇ GEREKLİ DEĞİLKEN KAPSAMLI ÇALIŞMANIZIN NEDENİNİ HALA AÇIKLAMADINIZ)
-Yukarısevindikli yolunda şoförler ölümle dans ediyor. BU YOLDA BİR KİŞİ ÖLSÜN BİZZAT SORUMLULARIN RESMİNİ VE HABERİ MANŞETTEN VERECEĞİM.
-İNSAN HAYATI ÖNEMLİDİR. BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM.
SAYIN KADİR ALBAYRAK SAYIN OKTAY ÇOLPAN BU YOLLAR İLE İLGİLİ YAZILI AÇIKLAMA GELMEDİĞİ KESİN YAPIM VE BİTİŞ TARİHİ BELİRTİLMEDİĞİ TAKDİRDE SÜREKLİ BU YOLLARI YAZACAĞIM.
 YA-ZI-LI CE-VAP İS-Tİ-YO-RUM.
DAHA FAZLA CAN KAYBI İSTEMİYORUZ.
HİZMETSE HER İLÇEYE EŞİT HİZMET İSTİYORUZ.
MİLYONLARCA LİRA HARCANIP KİLİT TAŞLARI DÖŞENEN MURATLI NAZIM SAV CADDESİ VE ANA CADDEDEKİ TAŞLARI SÖKÜP ASFALT DÖKECEĞİNİZE KÖY YOLLARIMIZI YAPIN. O YOLLARA ASFALTIN ACİLİYETİ YOK AMA KÖY YOLLARININ VAR.