info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Chp Kimsenin Babasının Malı Değildir

Benim için sürekli “CHP’ye zarar veriyor” diyenler vardı. Hatta seçim öncesi tarafsız olmam gerektiğini bu nedenle seçim sonrası eleştirilerimi yapmamı isteyenler oldu. Aslında  zarar verdiğimi söyleyen kişiler asıl kendileridir. Parti içinde ayrımcılık yaratanlar ırk mezhep ayrımcılığı yapanlar buna taraf olunca da beni aklınca dışlamaya çalışanlar unutmasınlar ki o koltuklar çok başkan yönetici idareci hatta milletvekili  gördü. Biz de bu değişimleri yerinde yaşadık. Ben partiyi değil belediyeleri ve yapılmayan hizmetleri eleştirdiğim halde bu belediyelerin tamamı CHP’Lİ belediyeler olduğu için iş “CHP’ye zarar veriyor” oldu.
 
Eğer belediye kurumlarında bir başarısızlık ve hizmet eksikliği varsa biz de bunu dile getiriyorsak zarar veren biz değil o hizmet görevini yerine getirmeyen birimlerdir. Bunların içinde CHP  yönetimleri il ilçe başkanları belediye hizmet birimleri parti üyeleri hatta milletvekilleri de olabilir. O zaman yapılması gereken bunları yazan gazetecileri değil parti bedenine zarar veren organları temizlemektir. Bir gazeteci yazmazsa bin gazeteci yazar. Bunun önüne geçemezsiniz. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın.
 
Bu yazıyı neden yazdığımı soranlar olabilir; Muratlı-Yeşilsırt mahallesindeki yolun yapılması için büyük bir mücadele verdim. Bu zaman zarfında Muratlı CHP ilçe teşkilatıyla bazı sıkıntılarımız oldu. Bunun neticesinde partili bir haddini bilmez kişi “bir daha partiye sokmayın” demiş. Parti o kişinin babasının malı değildir. Eğer koskoca Muratlı ilçe teşkilatı bir kişinin sözüyle gazeteciye ambargo uygulama cüretini gösteriyorsa bu ilçe teşkilatının acizliğidir. O günden beri MURATLI CHP İLÇE TEŞKİLATI AKLINCA GAZETECİYE AMBARGO UYGULADIĞINI SANIYOR. ASLINDA KENDİLERİ KAYBEDİYOR. BEN SİZİN HABERLERİNİZİ YAPMA MERAKLISI DEĞİLİM. UMURUMDA DA DEĞİL. AMA SİZ GENEL BAŞKANINIZIN VE GENEL BAŞKAN YARDIMCINIZ GÜRSEL TEKİN’İN BASININ ÖNEMİ VE GÜCÜ HAKKINDAKİ SÖYLEMLERİNİ DAHİ UMURSAMIYORSUNUZ.
 
MURATLI OLARAK “TERMİK SANTRALE HAYIR” DEDİNİZ. “TAŞ OCAĞINA HAYIR” DEDİNİZ. BASIN OLMASSA SİZİN BU HAYIRLARINIZ “HAYIRLARA VESİLE” OLUR MU SANIYORSUNUZ?
 
Komiksiniz gülüyorum bu saçma tavrınıza. Herkesin hakkında yazacak çok şeyimiz var ama etik bulmadığım için yazmıyorum. Herkes makamının sorumluluğunu bilmeli diye düşünüyorum. Bunu yaparsam kendime saygım kalmaz. İlçe parti binasında seçim teşekkür  açıklaması yapıyorsunuz sözde tüm  basına haber veriyorsunuz benim gerekliliğimi savunan basın sorumlusu yöneticiniz sizin tepkinizden bu basın açıklamasına ve tüm etkinliklere çağırmaya çekiniyor. Siz bilirsiniz. Hiç umurumda değil. Ama unutulmamalıdır ki BASINI YOK SAYAN YOK OLMAYA MAHKUMDUR. ÇÜNKÜ ÇALIŞMALARINIZI GÜN GELİR HİÇ BİR BASIN-YAYIN ORGANI  YAYINLAMAZ.
 
YAZIK ÇOK YAZIK.ELEŞTİRİYE TAHAMMÜLÜ OLMAYAN BİR TEŞKİLATIN SAÇMA  UYGULAMALARI  VE DÜŞTÜĞÜ DURUM İÇLER ACISI. ARTIK CHP MURATLI İLÇE TEŞKİLATININ HİÇ BİR HABERİNİ YAPMIYORUM. KENDİNİZ ÇALIN KENDİNİZ OYNAYIN. (KİM DUYARSA) 
 
Ben Trakya genel koordinatörüyüm. Haberlerim tüm dünyaya gidiyor ve tüm dünyadan haber geliyor. Sizin etkinlik haberlerinize meraklı değilim. Sizi size bırakıyorum. Ondan sonra “YANDAŞ MEDYA BİZİM HABERLERİMİZİ YAYINLAMAYA KORKUYOR TARAF TUTUYOR” demeyin. Yandaş olan bellidir. Ben “BİR DAHA PARTİYE SOKMAYIN” diyeni disipline vermenizi isterdim. Basına ambargo koymanızı değil.
 
SİZ BİLİRSİNİZ.SİZ KAYBETTİNİZ.