info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ermeni Asala Terör Örgütü ve PKK Sorunu

Pkk Bir ermeni örgütü mü Kürt Örgütü mü? 
 
Tabi ki PKK bir Ermeni yapılanmasıdır. Bunun için ülkemizin bugüne benzer kaos yaşadığı 1980 dönemlerinde de etkin olan bir yasadışı örgütü irdelememiz gerekmektedir. Tam olarak tarihini tarihçilere bırakarak Ermeni terör örgütü ASALA’yı incelemek gerekir. Ülkeler çeşitli örgütlerle mücadele etmişlerdir. Bunları İspanya'da ETA Filistinde FKÖ İrlandada İRA ve son 35 yılda Turgut Özal’ın döneminde başlayan PKK yapılanması olarak ifade edebiliriz.
 
PKK NEDİR KİMLER KURMUŞTUR?
Yukarıda vurguladığım örgütlerden İrlanda kurtuluş örgütü ile Filistin kurtuluş örgütü farklı etnik kökenlerin bağımsızlık mücadelesidir. İrlanda İŞGALCİ BRİTANYA İMPARATORLUĞUNA DİRENİRKEN Filistin İsraile karşı topraklarını koruma mücadelesi vermektedir. PKK ise medyada sıkça gündeme gelen ETA terör örgütünün taktiğiyle hareket etmektedir.
 
Ermeni terör örgütü ASALA tüm dünyada ölüm ve korku saçarken onlarla en etkin Türkiye mücadele etmiş Papa suikastıyla tanıdığımız Mehmet Ali AĞCA’NIN  da aralarında bulunduğu bir ekip ASALA’YA Türkiye’de göz açtırmazken bu örgüt kendi ülkesi olan Ermenistan ekonomisine ve diasporaya da zarar vermeye başlayınca tüm Dünyada yasadışı ilan edilmiştir. 
 
Kaçış yolu arayan ASALA Türkiye’nin Güneydoğusu İran Irak Suriye ve Azerbaycan-Sırbistan-Ermenistan sınır boylarında konuşlanmıştır. 
Avrupa GLADYO’sundan stratejik lojistik eğitim ve silah desteği gören bu örgüt isim değiştirerek PKK adını almıştır. Örgüt zamanla güç sahibi olunca Güneydoğu köylerine inerek 8-10 çocuk yapmış bir ailenin en küçük çocuğunu almış ailesine de “bize sığınma gıda v.b desteği vermezseniz çocuğunuzu öldürürüz” demeye çocuğu eğitip “bizim dediklerimizi yapmazsan aileni öldürürüz”demeye çocuğu tehdit kadın para uyuşturucu ve beyin yıkamayla kendilerine bağlamaya başlamıştır.
 
KÜRT HALKI MASUMDUR. KÜRT HALKI ÇARESİZDİR.
Türkiye’de Kürt sorunu değil ermeni sorunu vardır. Bugünkü yasal olarak mecliste temsil edilme hakkını elde eden parti HDP içindeki Ermeni yapılanmasını atıp terör örgütüyle tüm bağlarını keserse o zaman Kürt halkının temsilcisi olabilir.
Pişmanlık yasası mevcuttur.Dağdan inen terör elemanı eğer Kürtse bu yasadan yararlanıyor ama Ermeni veya Avrupa ajanıysa tutuklanıyor. İşte bu yüzden dağdan inip teslim olmalarına bu yabancı militanlar engel oluyor.
TÜRKİYE’DE KÜRT SORUNU YOKTUR.
TÜRKİYE’DE ERMENİ SORUNU VARDIR.
 ERMENİLERİN SÖZDE SOYKIRIMIN 100.YILINDA BU OYUNA GELMEYELİM.