info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ey Sağlık Müdürü Cevap Verin, Çocuklarımız Ölsün mü?

Türkiye’yi gezdim ülkenin hiç bir yerinde bu kadar umarsız bu kadar sorunlara duyarsız il  idare müdürleri görmedim.Siz neyin peşindesiniz?Sizlere vekili bakanı umursamama cesaretini veren kim?
Aylardır hatta yıllardır yazıyorum;Ruhsatsız hastane dedik kantinsiz hastane dedik DOKTORSUZ HASTANE dedik ama gereğini yapacak vazifesine gerçekten hassasiyet gösteren bir sağlık müdürü bulamadık.
Konuları vekillere döktük takmadınız.Bakanla konuştuk en yüksek mevkideki Sağlık bakanından yazı gönderildi size gelen yazının gereğini yapmadınız.Sayın Müezzinoğlu’ndan hastane için resmi yazı gelmedi mi?
Koskoca hastanede çocuk doktoru yok bu durum basına yansıdığı halde gereğini yapan il sağlık müdürü yok.Eğer Büyükşehir olan Tekirdağ’ın sağlık müdürü yetkisi dahilindeki hastanenin çocuk doktoru anestezi uzmanı acil doktoru sorununu çözemiyorsa o koltukta ne için oturuyor?
 
Bakandan da mı üstünler? Hadi sağlık müdürü bu işte yetersiz KHB genel sekreteri neden olaya el atmıyor? Çok değerli ve çalışkan olduğunuzu söylüyorlar o zaman siz neden çözmüyorsunuz?
Sağlık müdürü başarısız Milli eğitim müdürü başarısız Karayolları müdürü başarısız Sayın Validen yazılı cevap istiyoruz valilik kendi sitesinden basın açıklaması yapacakmış.Bu nedir böyle anlamadım.Oldu olacak sosyal medyadan anlatın.
Ak Parti il başkanlığına sesleniyorum;Sayın Ahmet Akçay;Sağlık müdürlüğü Muratlı devlet hastanesinin başlama aşamasını yeni hükümet yok diye askıya aldı.Bu ülkede şu anda Mehmet  Müezzinoğlu adında bir sağlık bakanı yok mu? Ani ara kararnameyle kaymakam sürdüren siz değil miydiniz? Başarısız kurum müdürlerini neden hala görevde tutuyorsunuz.
Son defa belirtiyorum;Ak Partiye zarar veren halkın çağrılarına cevap vermeyen kurum müdürleri ve bunları hala görevde tutan siyasi iradedir.
Artık tolerans bitti.Görevini yapmayanı başbakanlık danışmanına mail atarak afişe edeceğim.Gerekirse Cumhurbaşkanı danışmanı Sayın Yiğit Bulut’a ileteceğim.
 
YETER ARTIK.....
Muratlı’da çocuk doktoru olmadığı için bir bebek ölürse Anestezi uzmanı olmadığı için insanlar ameliyat masasında ölürse bunun hesabını kim verecek? Sağlık müdürü mü siyasi idare mi yazılarımıza yazılı cevap vermekten kaçınan Sayın Vali Enver Salihoğlu mu?
 
AÇIKLAMA;BU YAZIYI SAĞLIK BAKANININ DANIŞMANI VE SEKRETERİ SAYIN REYHAN YILMAZ'A DA GÖNDERDİM.
BAKALIM VALİLİK VE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN Mİ BAKANLIKTAN MI ERKEN YAZILI AÇIKLAMA GELECEK.BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.