info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Göstermelik Futbol Dostu Başkanlar 2

Ekrem Eşkinat

2-EKREM EŞKİNAT 
Bir önceki Tekirdağspor başkanı, “başka belediyeler tesis yapıyor, bizimkisi elimizden alıyor” diye basın açıklaması yapmıştı. 

Ben de şimdi onlara soruyorum; SİZ EŞKİNAT’I YENİ Mİ TANIDINIZ? 

Tekirdağspor “O SENE BU SENE” sloganıyla şampiyonluk mücadelesi vermiş ve şampiyon olmuştu. 
Şampiyonluk marşının sözlerini ve bestesini Muratlı’da kamu kurumunda çalışan, Çorlu’da ikamet eden bir kardeşim, Cahit Apaydın hazırlamış, marş Tekirdağ halkından büyük beğeni almıştı. 
Tekirdağspor yönetiminden “Balıkçı” olarak bilinen Kumbağ’dan bir kişiyle görüşmemde, şampiyonluk gecesinde Tekirdağspora hem arşı hem de gönülden desteği nedeniyle ahde vefa olarak Cahit Apaydın’ı çıkaracaklarını, daha sonra Ekrem Eşkinat’ın duruma müdahale ederek Cahit apaydın’ı istemediğini, Zeynep Başkan’ı getireceğini söyledi.

Ben bunu gündeme getirdiğimde, terörü öne süren Ekrem başkan konseri iptal etmiş, daha sonra başka bir sanatçı getirerek Cahit Apaydın’ı devre dışı bırakmıştı. Fakat gerek Muratlı Anadolulular Derneği gerekse Çorlu’da birçok işletme bu genç sanatçıya sahip çıktı. Dün de Aşağısevindiklispor’un gecesinde halkı bu genç sanatçı coşturdu. Tekirdağspor yönetimi tesislerini yıkmak isteyen Ekrem başkana tepki gösteriyorlar. 

Bence bunun için geç kaldınız. Onu başkanı Tekirdağspor’un içişlerine katmadan önce düşünecektiniz. Bu başkan sahilde tüm işletmeler dururken, sadece Tekirdağ Sakatlar derneği çay bahçesini yıkan, Sakatlar derneğinin sahildeki prefabrik şube kulübesini elinden alıp adeta zabıta dinlenme tesisi haline getirirken, belediye bünyesinde SEKOMER (Süleymanpaşa engelli koordinasyon merkezi) adlı birim varken alternatif dernek kurarak lüks restoranda dayanışma yemeği düzenleyen, dernek, oda ve kuruluşlara 50 lira gibi yüksek bir miktarda bilet veren aynı kişi değil mi? 

Onun için Tekirdağspor’un tesislerini de yıkmaya çalışması normaldir. 

Oraya da fiş, makbuz, adisyon kesmeyen yeni bir Mutlukent benzeri yer açar, etkinliklerini böyle yerde Belediye bünyesinde ücretsiz gerçekleştirir. 

İŞTE ÜÇ YILLIK ERGENE BELEDİYESİNİN FUTBOLA DESTEĞİ; 

Ergene Velimeşe Spor Kulübü 65.000 TL 
Ergene Belediye Spor Kulübü 37.000 TL 
Ergene Gücü Ulas Belediye Spor Kulübü 22.000 TL ( şampiyon oldu) 
Vakıflar Güven Spor Kulübü 22.000 TL 
Sağlık Mahallesi Spor Kulübü 22.000 TL 
Misinli Spor Kulübü 11.000 TL 
Ahimehmet Gençlik Spor 11.000 TL 
Esen Spor Kulübü 11.000 TL 
Kırkgöz Spor Kulübü 11.000 TL 
Yeşiltepe Spor Kulübü 11.000 TL 

TOPLAM;221 BİN LİRA 

SAHİ EŞKİNAT 180 BİN NÜFUSLU SÜLEYMANPAŞA’NIN TEKİRDAĞSPORU’NA KAÇ LİRA DESTEK YAPTI?