info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Halk Tekirdağ Milletvekillerinden Memnun Değil (Chp)

CHP milletvekilleri, Ak Parti milletvekillerinden daha umursamaz davranıyorlar.

Birisi sadece Genel başkanı gelince Tekirdağ’ın yolunu bulurken, diğerleri de hizmetten çok yaptıklarıyla gündeme damga vuruyor ama iyi anlamda değil. 

1-Faik Öztrak; Sahi öyle bir Tekirdağ milletvekili var mı? İlk aday olduğunda, “ben Tekirdağ’ı bilmiyorum, gelin beni Maxinin oradan alın” diyen, seçildikten sonra da Tekirdağ’ın yolunu unutan Sayın Faik Öztrak’ı ben Tekirdağ milletvekili olarak kabul etmiyorum. Yanlış anlaşılmasın, kendisiyle hiçbir sorunum yok. Zaten görmediğim için sorunum nasıl olsun? Sadece Emre Köprülü’nün tek katıldığı, Candan Yüceer ve Faik Öztrak’ın HALK BAYRAMLAŞMASINA KATILMAYARAK HALKI YOK SAYDIĞINI UNUTMADIK. 

Sayın Öztrak sadece basına ekonomi terimleri yazan basın açıklaması göndermekten başka bir iş yapmadığını görüyoruz. Kardeşi Haluk Öztrak dahi ağabeyinden daha başarılı bu konuda. En azından partisinin ideolojisini sosyal medyada da olsa savunmayı biliyor. Fakat gördük ki, her genel seçimde ballı kontenjandan Sayın Öztrak’ı aday gösteren Kılıçdaroğlu, artık o da tahammül edemiyor ki,ekonomi sorumluluğundan Sayın Öztrak’ı alıp Sayın Selin Sayek Böke’yi atadı.

Tekirdağ’dan ne zaman alacağını merakla bekliyoruz.Onun destekçisi il başkanı da ne yazık ki sadece koltuk doldurmaktan ibaret kaldı. 

2-Candan Yüceer; Bu vekil için yazmakla bitmez. Kendisini desteklemedi diye Muratlı’ya gelmek istemeyen, kendisini destekleyenleri yok sayan bir vekil için ne söylesem az gelir. 
Candan Yüceer’i Alevi kesim zirveye oturttu. Fakat kendisi bu insanları yok saydı ve yalnız bıraktı. O da yetmedi, “o sizin sorununuz” dahi dedi. Alevi kesimin seçtiği Candan Yüceer,Aleviler parti yönetimlerinden tek tek refize edilirken sessiz kaldı.Muratlı Cemevi açılışına katılmayan Sayın Candan Yüceer, Ergene kadın kollarının eğlencesine herkesten önce geldi. Türkiye’nin tek borçsuz belediyesinin başkanı olan, Sosyal Demokrat belediyecilikte Yılmaz Büyükerşen’den sonra EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI OLAN Emin başkana laf söylenirken, kafasını sallayarak tasdik eden, özür dileyen, karşılığında “televizyoncu vekil” olan kişiye daha ne söyleyebiliriz ki? 

3-Emre Köprülü; Açıkçası ben Emre Köprülü’de kendimi görüyordum. Mücadeleci, hırslı ve bir amaç doğrultusunda mücadele eden bir vekil demiştim. Fakat telefon olayında şaşkınlığa uğradım. Oysa çıkıp bir açıklama yapmasını beklerdim. Sosyal demokrat olmak, sosyal anlamda halkın çıkarlarını korumak olmalıdır. 

Neden hala çıkıp telefon konusunda bir açıklama yapmıyor? 
Sayın Emre Köprülü, çık açıklama yap. Yoksa bu halk seçimde sana soracaktır. Halk hesap sormadan sen söyle. 
Tekirdağ’ın bu konuda anılması bizleri rahatsız ediyor. 

GÖRÜNEN O Kİ, İLK GENEL SEÇİMDE BU VEKİLLERDEN EN AZ İKİSİ OLMAYACAK.