info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlı CHP İlçe Binasında Buda Oldu

Chp İlçe Binası Kafeterya mı Parti Binası mı?

Bir partinin ilçe merkezi, o partinin ciddiyetiyle eşdeğerdir. Ben sürekli yazıyor, sözlü olarak dile getiriyorum.

”Partide bir gruplaşma, bir farklı yapılanma var, parti gittikçe kan kaybediyor” diyordum. Ama açıkça bu kadarını ben de beklemiyordum. Daha önce, genel merkezin ve genel başkanla birlikte çok sayıda milletvekilinin tepki gösterdiği İstanbul 3. Köprüye Yavuz Sultan Selim adının verilmesinin ardından, Belediye başkan yardımcısı, CHP’li belediye meclis üyeleri, CHP ilçe başkanı, CHP kadın kolları başkanı ve teşkilatın Yavuz Sultan Selim anma törenine bizzat katılmaları, anma töreni masrafını Muratlı belediyesinin üstlenmesi, ilçe başkanının CHP’Lİ ÜYELERE MESAJLA YAVUZ SULTAN SELİM ANMA TÖRENİNE KATILIM DAVETİ GÖNDERMESİ, MURATLI İLÇE TEŞKİLATININ CHP GENEL MERKEZİNİN AKSİ HAREKET ETMESİNİN ARDINDAN, BİR GARİP ETKİNLİĞE DAHA SAHNE OLDU. 

CHP parti ilçe merkezi, o partinin temsil edildiği yerdir. Bir doğum günü kutlaması yapılacak kafeterya değildir. O bina, CHP’Yİ temsil etmektedir. Bir eğlence ve kutlama merkezi olamaz. Bu yapılan CHP teşkilatının ciddiyetine gölge düşürmektedir. Bir Ak Parti ilçe yöneticisinin söylediği söz, yapılan bu yanlışlığı en iyi ifade eden sözdür. Bu şahıs, “Murat CHP parti merkezi taşındı mı? CHP binasının olduğu yerde sanki bir eğlence vardı. Bir sürü insan girdi. Seslerden bir parti veriliyor sandım”dedi. 

ŞİMDİ SORUYORUM;
-Orası parti mensuplarının buluşup, toplantı yapıp, siyasi projeler üretildiği yerdir. Belediye seçimlerinde 12-0 olduğunda bile bu tür bir lakayt kutlama yapılmadı. 
-Böyle bir şey yapmak için, il başkanlığından izin alındı mı? 
-Eğer kadın kolları başkanı için böyle bir kutlama yapıldıysa, bundan sonra, partililer için doğum günü kutlamaları ilçe parti binasında mı yapılacak? 
-Böyle bir kutlamada, pastaya CHP logosu konması, partiyi eğlence partisi konumuna düşürmüyor mu? 
-Kadın kolları başkanına bu tür bir kutlama yapılması, eşinin belediye meclis üyesi olması, ilçe başkanı ve belediye başkan yardımcısının ev ev dolaşarak kadın kolları başkanını seçtirmesi sonucu, ittifak dayanışması mı? 
-Diğer parti mensupları da, “SİZ KADIN KOLLARI BAŞKANINA PARTİ BİNASINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPIYORSUNUZ, BİZ DE İSTERİZ” derse, tüm parti üyelerine parti binasında doğum günü kutlaması yapılacak mı? 
-İl başkanı Recep Ökten’i şu an bir seçim bekliyor. Yeni il başkanı bu yapılanlar hakkında parti soruşturması açacak mı? 
-İl kadın kolları başkanı Fatma Ormancı, kadın kollarının organize ettiği aşikar olan bu durum hakkında genel merkeze bilgi verip gerekli soruşturmayı açacak mı,yoksa, “aman ben kimseye karışmayayım,başkanlığıma devam edeyim” tarzında lakayt davranacak mı? 

GELİŞMELERİ MERAKLA BEKLİYORUZ. SON SÖZ; MURATLI CHP İLÇE BİNASI PARTİ MERKEZİ Mİ, KAFETERYA MI?