info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlı Emniyeti ve Tredaş Arasına Set Konulmalı

Muratlı ilçesine yeni yapılan emniyet binasının oradaki dört yol ağzı sürücüler için tehlike oluşturmaya devam ediyor. Tredaş ve Muratlı emniyet Müdürlüğü arasında bulunan yokuşa ortalama 80 kilometre hızla giren araçlar ölüm riski yaratmaya devam ediyor. Büyük Karıştıran istikametinden gelen bu şoförler bu aradaki yokuşta hız kesmeyerek olası bir kazaya davetiye çıkarıyor.
KARAYOLLARI İŞLERİ NEDEN YARIM BIRAKIYOR?
Ben birçok kamu kuruluşunu haber yaptım ama insan hayatını bu kadar hiçe sayan bir kurum görmedim. Tekirdağ-Muratlı-Büyük Karıştıran yolunu bir türlü beceremediler. Yolu yamalı bohçaya çevirdiler.(daha derin konulara da daha sonra gireceğim) Muratlı emniyet müdürlüğünün önüne iki tane trafik lambası koydular daha ilk günden yanmadı. Sonra biz haber yaptık tamir ettiler bir süre yandı şimdi yine yanmıyor.
Bir gün emniyet müdürlüğüne gittiğimde karayolları işçileri saat öğleden önce 11.00’de çay ocağına oturmuş çay içip sohbet ediyorlardı. Başlarında amir sorduk yoktu. Yanımdaki emniyet amiri de ben de şaşırdık. Karayollarının öğle yemeği tatili saat 11.00’de mi başlıyor?
İşçilerde bu ne rahatlık bu ne özgüven? Sonra vatandaş hizmet beklesin.
UMUDUM YOK AMA MURATLI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLE TREDAŞ ARASINA YAVAŞLAMA SETİ VE (ÇALIŞAN)TRAFİK LAMBALARI ŞART.
BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.
 
YARIN:KAYBEDİLEN CANLARIN HESABINI KİM VERECEK?