info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlı`da Lojistik Projesinden Kimler Faydalanacak

Bu İddialar Doğrumu

Güvenilir kaynaktan bazı kuşlar, ilginç bir şeyler söyledi. Muratlı’da hayata geçirilecek lojistik alan projesinin, belediye başkanının çiftliğinin bulunduğu yerin karşı tarafından geçeceği kararlaştırılmış. 
Ardından birileri Ankara’nın yollarını aşındırmış ve bu proje, yolun beri tarafına, adı geçen çiftliğin olduğu alana kaydırılmış. Sonra olay tekrar Ankara’da daha yüksek makamlara taşınmış ve kararlaştırılan lojistik alan projesi iptal edilmiş.,Şimdi tekrar aynı yere alınması için çalışmalar yapılıyormuş. 
DOĞRU MU? 
Daha önce de tren yolu güzergâhı konusunda, Yeşilsırt mevkiinden geçirilerek bazı tarlaların değerlendirileceği söylenmişti. Buradan tren yolu geçti. 
Piyango gerçekten kimlere vurdu bilmem. Şimdi ben bu lojistik alan projesinin neden hep aynı köyde hep aynı alanın adının geçtiği güzergâhta gerçekleştiği sorusunun cevaplarını merak ediyorum. 
Başka alan mı yok? Ben Muratlı’nın bu tür şeylerle anılmasından rahatsızlık duyuyorum. 

“ UMARIM DUYDUKLARIM DOĞRU DEĞİLDİR” DİYECEĞİM AMA KAYNAĞIM ÇOK SAĞLAM. BU YANLIŞTAN DÖNÜLMESİ DİLEĞİYLE BEKLİYORUM. GÖRELİM ZAMAN NEYLER? NEYLERSE GÜZEL EYLER.