info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Parlament Tepesi Yolu Öğrencileri Korkutuyor

Muratlı’da, Muratlı meslek okulunun orada Parlament tepesi diye anılan yerdeki boş daireler, öğrenciler için tedirginlik yaratıyor.

Sevgililerin ve alkol kullananların uğrak yeri olan bu yer, o bölgede bulunan öğrenciler için tedirginlik yaratan bir durumdur.

Yüksekokul İle Anayol Arasına Çözüm Bulunsun. Üniversite öğrencileri, Muratlı ya da Süleymanpaşa’ya gitmek için, yaklaşık bir kilometre yol yürüyorlar. Üniversiteye ulaşım aracı girmiyor. Ana yola çıkmak için Müsellim yolunu kullanan özellikle kız öğrenciler için bu yol korku ve tedirginlik yaratıyor. Öğrencileri koruyacak hiçbir imkân yok. Çözüm İçin İki İhtimal var; 

1-Yıllardır metruk halde bırakılan bu binalar için bir çözüm bulunması gerekmektedir. 
İmar sorunu yoksa bitirilmeli, İmar sorunu varsa yıkılmalıdır. (Üstelik orası kamuya ait,koruluğa imar iznini kim verdi? 
Kamu davası açıldı mı?) 

2-Üniversiteden direk ana yola yeni bir yol açılmalıdır. Evinin önünde vurulan kızlarımızı düşününce, bu öğrencileri kim koruyacak? 
Zaten Büyükşehir statüsüyle emniyet güçlerimizin kontrol alanı genişlediği ve yeterli personel yokken, onların yükünü azaltmak için bu bölgeye bir çözüm bulunmalıdır. 
Türkiye`nin her yerinden okumaya gelen geleceğimizin teminatı öğrenciler, hepimizin çocuğu sayılır. 

Umarım bir çözüm bulunur.